Magazin > Bizarno
2669 ogledov

19-letnica ima intimno razmerje z zombi lutko

Felicity Kadlec
1/4
Poročili se bosta.

Felicity Kadlec iz Massachusettsa se je zaljubila v lutko Kelly, ki jo je dobila za svoj 13. rojstni dan. Kot pravi 19-letnica, je prva čustva do Kelly, ki so jo prodajali na spletni strani s strašljivimi lutkami, opazila, ko ji je bilo 16 let. Sedaj se želi z njo poročiti. "Čustva sem poskušala potlačiti. Imela sem fante in vsakič sem mislila, da sem vanje zaljubljena, a se ob njih nikoli nisem počutila tako kot sedaj,“ pravi Felicity.

Felicity Kadlec | Avtor: Profimedia Profimedia


Na lutko je tako navezana, da si je dala na roko vtetovirati njeno ime. "Na žalost najine zveze večina ljudi ne razume. Tako prepričana sem, da jo ljubim, da sem se odločila za tetovažo njenega imena. Imava povsem normalno intimno razmerje, ki se razvija na normalen način. Septembra se bova poročili.“

Najstnica je še dodala, da se ob lutki počuti varno in da se požvižga na nasvete, naj si raje poišče ljubezen človeka. "Zame je Kelly realna. /.../ Ne glede na to, kaj ljudje mislijo, me Kelly osrečuje. Ljubim jo in to je vse, kar šteje,“ še pravi 19-letnica.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.