Magazin /magazin/vip
1 ogledov

Znana slovenska oblikovalka prosi za pomoč

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Naglas 13:56 23.avgust 2012.

Aja ... kakšna lizinška hiša ali podobni iztirjevalci pa niso bili posredi?

• krtmen1 14:45 23.avgust 2012.

Hasota bi bilo treba edino vprašat, če kaj ve o tem - drugače pa naj kokoš avto kasko zavaruje in ne bo jokanja.

• chamil 15:25 23.avgust 2012.

zurnal ste mal mutavi da take smeti objavljate

• Minerva 23:08 23.avgust 2012.

Meni je ukradla avto naša politično gospodarska elita. Vsakogar, ki ima kakšno informacijo o tem kdaj si bom lahko kupila bicikl ( o avtu ne sanjam več), prosim, da mi to sporoči.

• Žurnalček 15:01 24.avgust 2012.

Jaz ji lahko edino za drugič lahko svetujem , STREHO SI NABAV !

• Naglas 13:54 23.avgust 2012.

Ne morem se nehat smejat ... znana slovenska oblikovalka! V teh vodah (predvsem izven meje) sem že nekaj časa in ta gospa ali gospodična je mogoče poznana v svojem kvartu +10 ljudi, ki se imajo za smetano ... in potem ...prikaži več je znana ... Prav tako je z vašim člankom, da smetana zna žurat ... pa kdo so tej ljudje? Kakšna smetana? Kdo je Lara Love??? Edini, ki nekaj tam velja je legendarni glasbeni urednik in to je vse ... res ste smešni!HAHAHAHA ... in sedaj vesolna Slovenija išče avtomobil "znane" slovenske oblikovalke ... HAHAHAHA!!!!

• Naglas 08:38 24.avgust 2012.

Ker je ta novica (saj človek ne more verjet) bila tudi na 24ur.com je pod člankom napisano sledeče:Tole se je zgodilo:Gospa je parkirala na mestu za invalide, avto pa smo ji odpeljali glih pri izmenjavi operaterja. Gospa ...prikaži več je klicala prvic na avto vleko kjer so ji sporocili da vozila se nimamo zato je klicala policijo. V tem casu je avto bilo pripeljano na varovano parkirisce vlecne sluzbe in nato obvescena policija katera je naprej obvestila gospo. Avto se ni bil prevzet saj gospa mora placati jutri 400+ eur prislo je do tega da je dobila kazen redarske sluzbe, kazen z policije + prenocisce vozila + odvoz vozila. Sedaj pa naj si vsak po svoje razlaga "znane" Slovence, elito ... gospa "znana oblikovalka" se lahko v zemljo pogrezne, če je to res in v obraz ji lahko rečem ... marsikaj, kar bom raje izpustil, da ne bodo komentarja zbrisali.

skeptik 12:51 23.avgust 2012.

Tipičen slovenski elitizem. Ker so avto ukradli kao znani oblikovalki, bo zdaj sprožena cela medijska mašinerija. Uboga revica. Če bi ga ukradli Hasotu iz Jeseniških železarn, bi tudi nemudoma pripravili članek? Sramota

• Dušan Križanič 15:54 23.avgust 2012.

LEP ČLANEK IN RESNIČEN!!! PS: (koliko ljudi ima dobre, ki jim ukradejo pa ne delajo ceramunij po časopisih)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.