medolino,pusti se presenetit,jaz znam skromno živet,dopustovanje nekje mi prav nič ne pomeni v 22 letih sem bil 1x na dopustu ,jaki problem.Vprašanje koliko si ti ,ti maš problem ne jaz
2 vprasanji. Zakaj Ljubljana prva? Saj sploh ni na vrhu okuzb. In drugo, ce bomo na eni tocki zbirali vse ljudi, ali to ne bo pripomoglo k povecanju stevila okuzb? Če bodo ljudje stali v vrstah za test?
Me res zanima, če bo res tako. Ko boste začeli pobirati trupla še od česa drugega, kot od lažnega covida, boste malo spremenili te fašistične ukrepe.
Kakšna je natančnost testov glede na proizvajalca ?
Saj ni važno, glavno da nas dresirajo, da ne bomo preveč popadljivi, ko se bodo uveljavljale globalne spremembe po zamislih NWO...
testi ki so pozitivni na marmelado,mleko,coca colo se pa res ne grem testirat,cepit pa še manj
medolino,pusti se presenetit,jaz znam skromno živet,dopustovanje nekje mi prav nič ne pomeni v 22 letih sem bil 1x na dopustu ,jaki problem.Vprašanje koliko si ti ,ti maš problem ne jaz
Brezskrbno in nemoteno že živim zdaj ,me obkrožajo in utrujajo butnglavci
opa fašisti tud severno do nas,
Zanima me , kakšni del zaščite so testi, ko se število obolelih ves čas veča?
Bedarija lahko si že drugi dan kužen
Ne vem , zakaj Simono ne morem poslušat. Pa tudi nekatere druge.ne.
Se dobro da se ne bo tega sranja spomnil nas jansa potem bo sele hudic.kam smo prisli pa to ne mores verjet.
Pošljite še v Avstrijo naše vstajnike, da vidimo rezultat. Aja, pa prej jim na Žalah parcele rezervirajte, da bodo hitreje na vrsti...🤣🤣🤣
www︎.︎tweom︆.︆com - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks
Evo popolna diktatura in to povsod po evropi se pravi delajo to po scenariju se pa seveda ve koga
2 vprasanji. Zakaj Ljubljana prva? Saj sploh ni na vrhu okuzb. In drugo, ce bomo na eni tocki zbirali vse ljudi, ali to ne bo pripomoglo k povecanju stevila okuzb? Če bodo ljudje stali v vrstah za test?
Take butle kot si ti bodo hodili testirat na dom.
Ja tako je ko greš s kurcem na triglav ....