Zadevo naj rekonstruirajo in naj vzgojiteljica pokaže,kako in s kakšno silo je vrgla pankrta ob tla?Da se meni zgodi kaj takega,bi ta mama imela vsaj en kolen zdrobljen zaradi laži!!
Jaz bi ji zdrobil še drugo koleno. To mora biti zelo slaba mati in svojo nesposobnost pri vzgoji, vali na druge. Lepo bi bilo, če bi javno objavili ime te ženske, da si druge slabe matere ne bi spet privoščile… ...prikaži več isto. Vzgojiteljica bi jo morala ovaditi zaradi krive ovadbe!!!!!
Kolikor je meni znano zavržena prijava še ne pomeni, da je šlo za krivo ovadbo. Lahko, da je zadeva težko dokazljiva ali se prijave ne da preveriti ipd. Recimo, če tožilstvo vidi, da gre za prekršek neznatnega pomena, lahko tudi zavrže prijavo.
Pričakujem še informacijo o kazenski ovadbi zaradi krive ovadbe. Pa da babše revno, ki je prijavilo, fajn pritisnejo.
Metanje ob tla ne bi bil prekršek, niti ne neznatnega pomena.
Zadevo naj rekonstruirajo in naj vzgojiteljica pokaže,kako in s kakšno silo je vrgla pankrta ob tla?Da se meni zgodi kaj takega,bi ta mama imela vsaj en kolen zdrobljen zaradi laži!!
Kako se pa izražaš??? Če si mogoče ti "pankrt", to ne pomeni, da so vsi otroci pankrti!!!
A je problem bit pankrt?Men ne,ti pa lepo nes šunko in jajca k žegnu in se umiri ob uživanju velikonočnih dobrot?
ČE je šlo za kakršnokoli metanje ob tla ... če je šlo, ne bi bila sodba taka.
Lahko, da je bilo premalo ustreznih dokazov in se je zadeva ovrgla.
na osnovi česa so jo sploh tožil?
Jaz bi ji zdrobil še drugo koleno. To mora biti zelo slaba mati in svojo nesposobnost pri vzgoji, vali na druge. Lepo bi bilo, če bi javno objavili ime te ženske, da si druge slabe matere ne bi spet privoščile… ...prikaži več isto. Vzgojiteljica bi jo morala ovaditi zaradi krive ovadbe!!!!!
Kolikor je meni znano zavržena prijava še ne pomeni, da je šlo za krivo ovadbo. Lahko, da je zadeva težko dokazljiva ali se prijave ne da preveriti ipd. Recimo, če tožilstvo vidi, da gre za prekršek neznatnega pomena, lahko tudi zavrže prijavo.
In the purity of a dream.Modest andsparkling virtue,I can hear anattraction wherea delicate candle discoversa fate.Francesco Sinibaldi
Glede na to, da je pankrt zaničljiv izraz za nezakonskega otroka, je to velik problem, da so okoli takšni IDIOTI, ki otroke žigosajo.