Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR.
......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Zajebi ti njih pa ne hodi na mejo. Verjetno bodo potem policaji na tem forumu jokali, da so jih zajebali, ker morajo na meji delat pa noben ne pride tja.
Ubogi virus, zdaj sploh ne ve, kaj in kje je lahko in ob kateri uri! Saj se mu bo zmešalo. Ni čudno, da se je kar potuhnil, ali pa ga je verjetno zadela kap.
Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Še Butalci nimajo takšne domišljije....zaje*avajo narod na polno..
Zajebi ti njih pa ne hodi na mejo. Verjetno bodo potem policaji na tem forumu jokali, da so jih zajebali, ker morajo na meji delat pa noben ne pride tja.
Še Hojsova mama ne sledi več tem spremembam!
Hja, isto kot v Hoferju... če so trije v vrsti na blagajni, se že nekdo vsaja češ zakaj ne odprejo še ene blagajne...
Blayo a maš ti mene rad? Skoz me zasledujes😉
Ubogi virus, zdaj sploh ne ve, kaj in kje je lahko in ob kateri uri! Saj se mu bo zmešalo. Ni čudno, da se je kar potuhnil, ali pa ga je verjetno zadela kap.
Niti virus ne more več slediti spremembam ukrepov,ki jih politično spreminjajo po balkansko po celi EU.....
Pozabil si na Avstralijo.
Zapreti mejo s Hrvaško.
dokoncno zaprite meje z to ciganarijo
Tako se dela...