VESELI ME IN SEM PONOSEN, DA SEM LEVI FAŠIST, BOLJŠE KOT DESNI KOMUNIST.SAJ, SSDSS ZLOGLASNA STRANKA JE POLNA DESNIH KOMUNISTOV IN ŠPIJUNA KOS a, na čelu z kriminalcem ljeljakom (uvožen hrvat,fuj)
"Je pa ob odhodu s sodišča Janša povedal, da bo še naprej iskal pravico in da verjame, da nekje obstaja sodišče, ki ga bo nekoč oprostilo." Hja, enako upajo tudi vsi kriminalci, zato se do nezavesti pritožujejo.
Tole je pa izjava dneva! Čestitke jocif! Zdej si dokazal, da si 12 let star.. hehe Janša je sam, z golimi pestmi in zgoraj brez, na rog maratoncu pregnal DO ZOB oboroženo JLA :D :D :D
No, levica je do nedavnega imela to prakso snemanja in cahnanja, desnica malo manj.
PROSIM SPOROČITE KJE SE NAHAJA
Tudi tele senilneži pred sodiščem so tam zato ker jim je janezek dnar obljubil. Zastonj sigurno ne vpijejo, sramote pa itak ne poznajo.
Slovenci LEPO SPITE IN SANJAJTE TEGA PLEŠASTEGA LOPOVA, KAKO STOJI ZA REŠETKAMI IN JEDE BANANO
Danes je svetovni dan pravljičarstva.V Sloveniji nastaja pravljica za male gorjance.LPTupamaros
Sladoled.
VESELI ME IN SEM PONOSEN, DA SEM LEVI FAŠIST, BOLJŠE KOT DESNI KOMUNIST.SAJ, SSDSS ZLOGLASNA STRANKA JE POLNA DESNIH KOMUNISTOV IN ŠPIJUNA KOS a, na čelu z kriminalcem ljeljakom (uvožen hrvat,fuj)
Janšaaaaaaaaaa, povej Urški, da jo bomo dobro paziliiiiiiiiiii
Murgle so pa po vseh forumih danes aktivirale svoje gofljače.
jocif,krepro se motiš hebe se meni za jugoić Bog čuvaj Slovenijo in Slovence
jocif,krepro se motiš hebe se meni za jugoić Bog čuvaj Slovenijo in Slovence
"Je pa ob odhodu s sodišča Janša povedal, da bo še naprej iskal pravico in da verjame, da nekje obstaja sodišče, ki ga bo nekoč oprostilo." Hja, enako upajo tudi vsi kriminalci, zato se do nezavesti pritožujejo.
ah, kakšen glavni trstenjakovec. Njega bi se še janšisti sramovali...
Ti si tu ;)
- ''Oči, ne morem zaspat!'' - ''Ja, probej ovce štet.''ssIn tamau zlaufa za računalnik, prižge 'v živo' prenos izpred sodišča in začne štet..
Tole je pa izjava dneva! Čestitke jocif! Zdej si dokazal, da si 12 let star.. hehe Janša je sam, z golimi pestmi in zgoraj brez, na rog maratoncu pregnal DO ZOB oboroženo JLA :D :D :D
Res eminentni osebki. Jim ne bi zaupal ovce v varstvo, sami stari senilneži, ki še tiča za svat ne najdejo.
Gvajana tudi zanj...
Res je, brez Janšeja in Titeja nas danes ne bi bilo...
Depresija !! ovca te je naredila !! Poglej se v ogledalo, in ogledalo se bo zjokalo !!