Nič ne bo postal bo "stari znanec polivcije",ki pač mrzi Slovence!! Če bi si to privoščil Slovenec bi ga za nekaj let zaprli in ga oglobili koliko bi lahko!! Tujcem pa je dovoljeno vse!! Močno me čudi zakaj odgovorni takšna… ...prikaži več dejanja ne obsodijo in tujca preprosto ne izženejo!! Ihčejo alibije za nasilnost ,če bo šlo tako naprej bomo Slovenci tudi za dejanja tujcev odgovorni tako kot ta dva,ki sta romala v reko sta si verjetno sama kriva zakaj sta bila tam kjer je hodil nasilen tujec!!
To mi je všeč , da je poškodoval policista , pa naj še drugič takšne aretirajo z rokavicam ! Zakaj tujec ni takoj pripeljan k sodniku za prekrške in zakaj ni dobil isti moment prepoved vstopa za vedno v SLO… ...prikaži več ? To je vprašanje , ki zanima VSE Slovence , ne pa da ste ga ovadili in ga bomo še hranili 2 leti !!!!!
Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top
********************************************************************************************************************
Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com
Nič ne bo postal bo "stari znanec polivcije",ki pač mrzi Slovence!! Če bi si to privoščil Slovenec bi ga za nekaj let zaprli in ga oglobili koliko bi lahko!! Tujcem pa je dovoljeno vse!! Močno me čudi zakaj odgovorni takšna… ...prikaži več dejanja ne obsodijo in tujca preprosto ne izženejo!! Ihčejo alibije za nasilnost ,če bo šlo tako naprej bomo Slovenci tudi za dejanja tujcev odgovorni tako kot ta dva,ki sta romala v reko sta si verjetno sama kriva zakaj sta bila tam kjer je hodil nasilen tujec!!
ali je preživel stik s policijo ?
Kot da bi imel steklino al pa da ima možganske poškodbe - zastrupitve.
Za nagrado bo dobil pol leta dopusta v norišnici, nato pa, seveda, dosmrtno državno rento za duševno invalidnost in vse privilegije, ki gredo zraven.
Policisti so prizadeli njegova čustva.
Se je izgubil in ga je zajela panika.
V Ameriki bi bil za tako dejanje sigurno likvidiran s strani policije....
To mi je všeč , da je poškodoval policista , pa naj še drugič takšne aretirajo z rokavicam ! Zakaj tujec ni takoj pripeljan k sodniku za prekrške in zakaj ni dobil isti moment prepoved vstopa za vedno v SLO… ...prikaži več ? To je vprašanje , ki zanima VSE Slovence , ne pa da ste ga ovadili in ga bomo še hranili 2 leti !!!!!
To je plačanec nekoga iz temne strani demokracije.
Pa kje ste tisti pravi Velenjski knapi, da bi ga kdo na gobec?
Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com
Nihče: Vsa pametna smetana žurnalovih komentatorjev: "pA sE jE zAČeLo z MigRanTi"