Ne bom te tituliral z desnuhom, nisi in ne boš na tem nivoju. Ravno tako ne z pastirjem, to je že odgovorna funkcija, si pa ena od jajo ovc, ki ne razmišljajo, ker nimajo z čim!
Z napako zapisal Nova 24tv je resna televizija, ki resnica zbada in boli, zato si ne upajo pogledati v oči.... bodimo realni....
Je v službi resnice...
Bobovnik, kdo je to, seveda, pa ja? A, to je tisti suhi štajerski rdeči pizdek, ki nam je leta kravžljav možgane s svojo konjsko faco, a mu je dolgčas, al ga strici nekam brcajo, pa se oglaša, konju jedan
Kako je tale plastična Plaskanka prišla na nacionalno TV, lahko samo ugibamo, resnica pa ni daleč. Malo na POP, pa malo na Planet, pa na nacionalko. V paketu pa še tale na 100 km razpoznaven janševec, skladno z usmeritvijo javne… ...prikaži več RTV. Da bo paket celoten, je prišla še ta plastik fantastik, pa so vsi tam.
Seveda pa je tudi Bobovnik skoraj "do smrti" dobro služil na tej isti TV. Pa sploh ni pomembno tistih predhodnih 1500 prispevkov.
Od navedenih izviselih so vsi odveč.
Kar Svetina in plaskanova ne razumeta, da to ni samo biti voditelj in prebrat, ampak moraš imeti pred tem nekaj 1000 ur novinarskih izkušenj. opravljeno šolo govorjenja itd. plaskanova je dala nekaj radia čez, pa nastopov in film, ampak novinarka… ...prikaži več pa ni. Svetina pa....
a veste kaj, ali promoviramo planico in tekme tam gori ali promoviramoene face tam dol iz ljubljane ? meni se zdi samo da je tukaj mal cekinčkov vmes,ne pa znanje in kompentence. torej kdo bo v planici in kdo bo… ...prikaži večo dobil dnevnice in nadure. ne pa al bo gledljivo oziroma poslušljivo. jest samo upam da ne bo preveč reklam od A1 ker tiste z zrncem so smrtno nevarne za tiste s težavami odvajanja blata. torej.. upajmo da bodo najdli enga za prezvečit da ne bo v stilu :" ljudi, pa ovo je nemoguče"
Vsak si izbira svoje delo oz. kroji svojo kariero in tukaj je prav da se stolčki novinarjev menjajo da ne bodo desetletja istih pred kamero, kot da drugih ni....
Hahaha ta valjentina pljaskan ona misli da je pa ne vem kakšna novinarka če drži noge narazen Urbaniji ona misli da je boga za mednožje prijela ma oba sta za v hlev še una dva naj vzameta z sabo Možina… ...prikaži več in Un blesav Pirkovič.
To se strinjam samo ta novinar mora nekaj tudi prispevati k gledanosti rtv gledanost pa samo pada sedaj je katastrofa Urbanija in kompani ne zaslužita te službe in nastavljeni samo da naredijo problem.
Nisem Golobov, pa vendar menim, da gospod Urbanija, predvsem zaradi nesposobnega mrcvarjenja Veselinoviča, ki mu ni bil niti malo dorasel in mrcvarjenja STA, kjer so po besedah Jančičevega pričevanja vseeno dobivali plačo, ko jih je Urbanija davil in ga s… ...prikaži večga s tem v bistvu vrgli iz igre, na tudi mojo televizijo kot direktor ne spada, če pa že, pa v pisarno bližje vhodu.. Pa ljudi moji. pa zar je to moguče. Pa je, u bjeloj Ljubjani je.
Si pa zelo kulturen in spoštljiv za levičarja. Si si prebral kaj bi naj pomenilo biti levičar? Ti debil predlagaš naj udarniško bojkotiramo prenos? Res me zanima iz katere umobolnice si prišel. Verjetno iz tiste v avstraliji.
Že prej sem redko gledal Tv Slo, odkar je postala Nora24 Tv Slo, jo sploh ne gledam več. Mi gre na 🤮🤮🤮
Te popolnoma razumem- imaš svobodo in levaki plešete- le kako bi potem gledal TV, ko pa se ti neprenehoma vrti?
Ne bom te tituliral z desnuhom, nisi in ne boš na tem nivoju. Ravno tako ne z pastirjem, to je že odgovorna funkcija, si pa ena od jajo ovc, ki ne razmišljajo, ker nimajo z čim!
Z napako zapisal Nova 24tv je resna televizija, ki resnica zbada in boli, zato si ne upajo pogledati v oči.... bodimo realni.... Je v službi resnice...
Sramota za tele malinovce na rtv. :(
Zakaj že?
Valentina in mladenič s stransko prečko čez plešo nimata za burek kar zadeva Bobovnika in Berganta, pa še drug tudi ...
Burek je za vas Svobodnjake. Mi imamo raje našo Poli.
Bobovnik, kdo je to, seveda, pa ja? A, to je tisti suhi štajerski rdeči pizdek, ki nam je leta kravžljav možgane s svojo konjsko faco, a mu je dolgčas, al ga strici nekam brcajo, pa se oglaša, konju jedan
Konju jedan ...ti nimaš možganov ...zračnike za ušesa .
Leon, ne ukvarjaj se z žabo. Saj veš, če malo zamenjaš črke v imenu.
Konju bobovnik je sicer iz koroške. Drugače imaš pa prav grof.
Sam sem za voditeljsko mizo upal sesti sele, ko sem naredil cca. 1500 prispevkov...,se pravi da si bil en brezjajčni plačanec, brez lastne volje.
Kako je tale plastična Plaskanka prišla na nacionalno TV, lahko samo ugibamo, resnica pa ni daleč. Malo na POP, pa malo na Planet, pa na nacionalko. V paketu pa še tale na 100 km razpoznaven janševec, skladno z usmeritvijo javne… ...prikaži več RTV. Da bo paket celoten, je prišla še ta plastik fantastik, pa so vsi tam. Seveda pa je tudi Bobovnik skoraj "do smrti" dobro služil na tej isti TV. Pa sploh ni pomembno tistih predhodnih 1500 prispevkov. Od navedenih izviselih so vsi odveč.
Kar Svetina in plaskanova ne razumeta, da to ni samo biti voditelj in prebrat, ampak moraš imeti pred tem nekaj 1000 ur novinarskih izkušenj. opravljeno šolo govorjenja itd. plaskanova je dala nekaj radia čez, pa nastopov in film, ampak novinarka… ...prikaži več pa ni. Svetina pa....
joj, bobovnik, vaše vodenje milijonarja je bilo katastofaaaaaaa.....
a veste kaj, ali promoviramo planico in tekme tam gori ali promoviramoene face tam dol iz ljubljane ? meni se zdi samo da je tukaj mal cekinčkov vmes,ne pa znanje in kompentence. torej kdo bo v planici in kdo bo… ...prikaži večo dobil dnevnice in nadure. ne pa al bo gledljivo oziroma poslušljivo. jest samo upam da ne bo preveč reklam od A1 ker tiste z zrncem so smrtno nevarne za tiste s težavami odvajanja blata. torej.. upajmo da bodo najdli enga za prezvečit da ne bo v stilu :" ljudi, pa ovo je nemoguče"
Valentina in Luka skupaj ne sežeta niti da gležnja Bobovniku,boljše bi bilo,da bi ostala na Novi24.Najbolj antipatična novinarja in voditelja
Ti si pa tolk zabita, da ne veš niti, da valentina ni prišla iz nove. Koza debilna.
Bisa, poglej se v špegu, pa si povej kaj vidiš, verjetno si vsako jutro razočarana nad sliko v ogledalu.
Vsak si izbira svoje delo oz. kroji svojo kariero in tukaj je prav da se stolčki novinarjev menjajo da ne bodo desetletja istih pred kamero, kot da drugih ni....
Ne vem zakaj pišete o tej eksantipi ! kot da je iz police irglove maskote...bljak.
Hahaha ta valjentina pljaskan ona misli da je pa ne vem kakšna novinarka če drži noge narazen Urbaniji ona misli da je boga za mednožje prijela ma oba sta za v hlev še una dva naj vzameta z sabo Možina… ...prikaži več in Un blesav Pirkovič.
Vsaka novinarka ali novinar mora imeti enake možnosti do zaposlitve oz. dela, ki ga ima na RTVS pa se ne oziram na imena ali priimek....
To se strinjam samo ta novinar mora nekaj tudi prispevati k gledanosti rtv gledanost pa samo pada sedaj je katastrofa Urbanija in kompani ne zaslužita te službe in nastavljeni samo da naredijo problem.
Nisem Golobov, pa vendar menim, da gospod Urbanija, predvsem zaradi nesposobnega mrcvarjenja Veselinoviča, ki mu ni bil niti malo dorasel in mrcvarjenja STA, kjer so po besedah Jančičevega pričevanja vseeno dobivali plačo, ko jih je Urbanija davil in ga s… ...prikaži večga s tem v bistvu vrgli iz igre, na tudi mojo televizijo kot direktor ne spada, če pa že, pa v pisarno bližje vhodu.. Pa ljudi moji. pa zar je to moguče. Pa je, u bjeloj Ljubjani je.
O cem pišeš? In v katerem jeziku?
Predlagam bojkot ogleda tekme iz Planice preko TVS, če bo obveljal Urošev scenarij.
Haha🤣 Pa ti res misliš, da boš delal neko revolucijo kot leta 45? Pa od kje si se ti norec vzel? A si dosti udarniško delal v bivši jugi?
Vidim, da rojen debil spet duhoviči.
Si pa zelo kulturen in spoštljiv za levičarja. Si si prebral kaj bi naj pomenilo biti levičar? Ti debil predlagaš naj udarniško bojkotiramo prenos? Res me zanima iz katere umobolnice si prišel. Verjetno iz tiste v avstraliji.
Ali pa na zdravljenje v Severno Korejo...
R-D Tebi kaj pojasnjevati in moj dragocen čas stran metati...
Več kot za nabrisat pa tale Valentina ni, tako da če se ji da, meni je vseeno če je leva ali desna