Bedarija... Evo jaz vam povem za to leto, da bo stresno in bo umrl znan politik, še bolj znan filmski igralec in da bo med osebami z "modro krvjo" veliko "stresnih" dogodkov...Ja, pa po svetu bo nekaj ekstremnih neurij, potres… ...prikaži večs in bla bla bla..idioti...
Grozljivi ste novinarji, ki v recimo resnem časopisu objavljate take neumnosti. Včasih je to bilo rezervirano za Misterije in podobno.
Od kdaj je pa rumeni tisk resen časopis?
Nihče ne vidi v prihodnost.
Pravzaprav vsi jo vidimo,smrt lahko napoveš vsakemu živemu bitju
@nick ... res je, če držiš tisti hip napolnjeno pištolo v roki. :-)
aja,ti boš večno živel,nekateri ne razumete pa res ničesar
Žutokljunski žurnalisti, hebale vas baba Vange, Nostradamusi, ter ostali vidci, napovedovalci prihodnosti..., vsi po vrsti... Šalabajzerji!!!
Bedarija... Evo jaz vam povem za to leto, da bo stresno in bo umrl znan politik, še bolj znan filmski igralec in da bo med osebami z "modro krvjo" veliko "stresnih" dogodkov...Ja, pa po svetu bo nekaj ekstremnih neurij, potres… ...prikaži večs in bla bla bla..idioti...
Same bedarije, na čelu z Babo Vango. Nič ni vedela o ničemer.
Uf uf, Baba Vanga in UI, zmagovita kombinacija! Še Nostradamusa prosm :) :) :)
Kaj ko bi raje prasal kitajsko AI k je dosti bol naprednja, bolj tocno in bolj obsirno odgovori za razliko od tega izraelskega ChatGPTja!
Jaz Karel modri napovedujem, da bosta likvidirana tako Dump kot Putler! Samo povem, da ne boste rekli, da vam nisem napovedal...