Slovenija
17 ogledov

Tonin: Po prvem predlogu porodniške le šest mesecev

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 16:25 13.april 2012.

...praši tega z pobarvano brado?? ...misliš, da ve toninček, kaj te zanima?

• nina 12:35 13.april 2012.

kdo jih bo pazil jih bomo nosili v cerkev ali kam saj sploh ne vedo več kaj delajo kdo jim je dal mandat izženimo jih iz države kaj bomo delali z njimi ki so samo za kažin. Kaj so obljubljali ...prikaži veči ob osamosvajanju ,da bomo druga švica. kako nas bodo vodiki taki,ki jih zanima samo lastni interes ne pa državljani. oni so na smetišče zgodovine.

• geko 14:02 13.april 2012.

p.s. Oziroma nam bo vsak korakec proti prejšnjemu stanju ponujem kot predvolilni bombonček tik pre iztekom mandata, v stilu gratis toplih malic za srednješolce ali pokojnine gospodinjam, ki niso v celem življenju v pokojninsko blagajno primaknile tolarča. Ne me narobe ...prikaži več razumet, vsem želim, da bi se meli dobro, vendar draga vlada, NE ME JEBAT!!!

• vladek 15:01 13.april 2012.

Mene zanima,kolk še odplačujemo JUGO kredite

• Klemen Zec 16:03 13.april 2012.

tako je, to ženšče je komaj prestopilo prag parlamenta pa že zavaja ljudi, kot počne njihov Ivan, dobra šola za lažnivce, ni kaj !vsemu čemur se bomo odrekli, tega ne bomo nikoli več videli in občutili !

• Senior 16:33 13.april 2012.

Bravo nina! Se popolnoma strinjam s teboj!

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:57 13.april 2012.

Od druge Švice mi je ostal samo še ŠVIC,banda lažniva....

• širhakl 23:51 13.april 2012.

Generacija,ki se spominja Tita in bivše Države (to je bila res Država). Vsak je lahko delal in zaslužil,se šolal,zdravil, dobil stanovanje,v tujini sem bil ponosen na potni list, edino čez oblast nisem smel govorit.. Sedaj to smem, ampak sem izgubil ...prikaži več vse prej napisano in še več. Prepričan sem,da TA demokracija ni vredna tega.

• nani7 10:23 22.april 2012.

Komentar na prvi stavek:Kreten! SIGURN NIMAŠ SVOJIH OTROK!

• babi 14:07 13.april 2012.

Zadolževali smo se predolgo, zato bo tudi okrevanje daljše. Vse potrebuje svoj cikel. Sindikati pa delajo le za svoj žep, kje so bili, ko je realni sektor izgubil toliko delovnih mest. Kožuhova se je sinoči na Odmevih vztrajno izmikala odgovoru, ...prikaži več da bi bilo potrebno poseči po pokjojninah, ki ne izvirajo iz vplačevanja v blagajno. Drugače pa ima polna usta socialne države in prosi sindikaliste, da se zavzemajo za upokojence. Sprijena morala, ki ščiti elite in ščuva ljudi.....pa če tudi za ceno tehnične vlade, samo da smo proti tej vladi. To je poanta teh ljudi, ki jim ničesar ne manjka in se niso pripravljeni ničemur odreči!!!!

• geko 13:40 13.april 2012.

"Povsem jasen je namen začasnosti, pravice se bodo vrnile takoj, ko bodo možnosti za to. Vrnile se bodo, ko si bomo lahko privoščili raven take socialne države, kot jo imamo danes," DEBELA LAŽ. Za kakršnokoli vrnitev na prejšnje stanje se ...prikaži veče bo potrebno dajati, tudi, ko bo Slo v boljšem stanju, in vsak korak proti vrnitvi v "normalno" stanje bo izpadel, kot da nam vlada nekaj podarja, kot da nam dvigujejo plače itd.

• Senior 16:28 13.april 2012.

Matere po treh mesecih nazaj v službo tako, kot je bilo nekoč.Prva vlada je naredila ogromno napak in sedaj moramo te napake popravljati.Ob nastanku samostojne Slovenije, so se vsi na veliko šopirili in razmetavali z denarjem (tudi odprodaja stanovanj) in ...prikaži več nam obljubljali Švico, dobili pa smo "švajzaks".

• veber 17:21 13.april 2012.

Razslojevanje na škodo žensk, ki bodo (še) bolj odvisne od svojih partnerjev/možov. Naj Tonin raje razmisli, koliko pedofilskim duhovnikom moramo plačevati mastne pokojnine namesto neobdavčene cerkve, na to se bolj spoznajo v njihovi stranki.

• Franc Bukovec 00:33 16.april 2012.

Dej nehajte srat. Ko bomo enkrat izgubili vse pravice, jih ne vidimo več. Kapitalisti samo stiskajo in stiskajo, tako da bo vedno izgledalo, kot da bo še večja kriza. In samo za to, da bodo šle pravice stran, da bodo ...prikaži več lahko vsakega od nas dobili še ceneje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.