Jebite se. Vsa leta ste prot koncu pogodbe ponujal taksne in drgacne ugodnosti za podaljsanje narocnine......ocitno vam je zdaj prec fajn, da tega ni vec. Na hoferju se za podobno ponudbo placa vec kot polovica manj......tko, da se 1x.....jebite se
Jp, tudi jaz bom šel na Hofer,samo, da se mi pri teh bedakih izteče vezava.
Zmeraj pa spregledajo obstoječe dolgoletne naročnike. Naročnina bi morala biti vsako leto 1€ cenejša....
To bi blo super, ker bi zdaj že oni morali plačevat nam dolgoletnim naročnikom:)
nočem teh lopovov nikoli
mi je pri telekomu kar v redu.telemach se mi je zameril
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Jebite se. Vsa leta ste prot koncu pogodbe ponujal taksne in drgacne ugodnosti za podaljsanje narocnine......ocitno vam je zdaj prec fajn, da tega ni vec. Na hoferju se za podobno ponudbo placa vec kot polovica manj......tko, da se 1x.....jebite se
Jp, tudi jaz bom šel na Hofer,samo, da se mi pri teh bedakih izteče vezava.
Zmeraj pa spregledajo obstoječe dolgoletne naročnike. Naročnina bi morala biti vsako leto 1€ cenejša....
To bi blo super, ker bi zdaj že oni morali plačevat nam dolgoletnim naročnikom:)
nočem teh lopovov nikoli
mi je pri telekomu kar v redu.telemach se mi je zameril