Ne vem, kaj je sanjskega na tem moškem. Tipična kreatura POptv komerciale. Tisti, ki to spuščajo v medijski prostor so nedorasli poslu. Tisti, ki to povzemajo pa njihovi plačani oglaševalci. Fujjjjj.
Sanjski? Komu le? Najstnicam? Moski ki se promovira po instagramu, je brez sluzbe, samov secen. Seveda lahko dobi te mlade punce, kot je tista Mlakarjeva, ki je se naivna in verjame v te njegove zgodbice.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ne vem, kaj je sanjskega na tem moškem. Tipična kreatura POptv komerciale. Tisti, ki to spuščajo v medijski prostor so nedorasli poslu. Tisti, ki to povzemajo pa njihovi plačani oglaševalci. Fujjjjj.
Sanjski? Komu le? Najstnicam? Moski ki se promovira po instagramu, je brez sluzbe, samov secen. Seveda lahko dobi te mlade punce, kot je tista Mlakarjeva, ki je se naivna in verjame v te njegove zgodbice.
Bravo, Katja..👍👍👌
Zanimiv bo razplet, ko so finalistke tri kurbe. Za denar naredijo vse.
Hehe 😂😂😂😂
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Sanjski ...meni liči na nekog "bosanca", ali pa še južneje :)
Po televiziji je sanjski, da a od nedelje bo ponovno samski. 🤣🤣🤣👍👍👍
Je bolj sra...kot sanjski....
Ja bravo, STA je njegov pokrovitelj