Dovolj mi je! Novo leto ste mi uničli! Vaš lažno pretirani virus, ki ubija ljudi samo na lažnih novicah, je dovolil... Da se je svetovna populacija zvečala za 81 miljononov ljudi letos!! Kaj to je svetovna pandemija? Lani se je… ...prikaži več zvečala za 82 miljona.. UMRITE VSI!! POLITIKI IN NOVINARJI PA BO SVET LEPŠI!!!
Kaco, kaj boš šel na Krk, čez praznike (te že čakajo hrvati pred vilo), ali boš šel smučat (te že čakamo slovenci, da te nabutamo)? Golazen! Ma vse te svinjarije se vam bodo povrnile. Ne boste mirno spali do konca svojih dni.
Kaj pisete neumnosti cepci.....ze skor 1 tedn se ve, da bojo smucisca odprta od 1 .1. in da bo potrebno imet negativen test za smucat....in s tem naslovom zavajate za klike.....jebemu vam vse po spisku ...
Nagnati SDS in smo rešili pol težav ki jih ima Slovenija. Ko se znebimo kretenčkovih bo vse lažje. Poziv vsem dobromislečim da stopimo skupaj za domovino brez SDS!!!
Kaj gredo poslanci po novem letu smučat?
FILMSKE NOVOSTI ... Maršal Twito gre smučat ....
Ladja norcev.
Rogixi mhm, jih po potrebno cez palubo zmetat... ☠☠☠
Supreme, cepec si ti. Rečeno je bilo 4.1 in ne 1.1.Pa še to ti butci to sporočijo popoldan, skoraj zvečer. Gamad.
Evo ti gamat zarukana https://www.zurnal24.si/slovenija/hitri-testi-na-smuciscih-zeleli-bi-si-da-navodil-ne-dobimo-zadnji-dan-359007
Retardiranci na kvadrat!!!
Norost, norost.
Dovolj mi je! Novo leto ste mi uničli! Vaš lažno pretirani virus, ki ubija ljudi samo na lažnih novicah, je dovolil... Da se je svetovna populacija zvečala za 81 miljononov ljudi letos!! Kaj to je svetovna pandemija? Lani se je… ...prikaži več zvečala za 82 miljona.. UMRITE VSI!! POLITIKI IN NOVINARJI PA BO SVET LEPŠI!!!
Norost, norost.,norost.
Še za na skret bomo hmal test nucal. Same budale.
Kaco, kaj boš šel na Krk, čez praznike (te že čakajo hrvati pred vilo), ali boš šel smučat (te že čakamo slovenci, da te nabutamo)? Golazen! Ma vse te svinjarije se vam bodo povrnile. Ne boste mirno spali do konca svojih dni.
Z eno besedo PEDRI BELI
Idijoti se norrca delajo iz nas se jim sploh sanja kaj ven dajo in kaj ne.
Jao jao Jelko.....ti pa si k......zabit do dile
Kaj pisete neumnosti cepci.....ze skor 1 tedn se ve, da bojo smucisca odprta od 1 .1. in da bo potrebno imet negativen test za smucat....in s tem naslovom zavajate za klike.....jebemu vam vse po spisku ...
https://www.24ur.com/novice/korona/smucanje-s-1-januarjem-dovoljeno-a-ob-predlozitvi-negativnega-testa.html
supreme +++
Nagnati SDS in smo rešili pol težav ki jih ima Slovenija. Ko se znebimo kretenčkovih bo vse lažje. Poziv vsem dobromislečim da stopimo skupaj za domovino brez SDS!!!
Sem desničar z rahlimi pogledi v levo, nikoli pa ne bom retardiran desničar ki voli SDS. Tega si ne dovolim.
KAJ LETOS NE GRE NOBEN SMUČAT V TUJINO ITAL AVST NEMČIJA ŠVICA