Kdo je pa govoril o solznih učkah in kakem kazanju dekolteja ? To je na tvojem zeljniku zraslo. Govorilo se je da se da zmenit vse na lep način, ne pa z drenjem na uniformirance !
Jankovičevi Šumadinci na delu, itak ne znajo slovensko, tako da jih voznik kombija ni mogel razumeti, ne ve vsak da lićna karta pomeni osebna izkaznica!!
bedno je, da se ne obnašajo korektno... tip je naredil prekršek in prav je da ga kaznujejo, nimajo pa pravice nikogar nikamor pošiljati... in to je vsa zgodba
Tile redarji so navadni čobani.Do včeraj ga je baba doma tepla,tukaj pa izigravajošerife.Parkirajo po pločnikih in pijejo pivo.Policaj mora garati v šoli in akademijida lahko zastopa zakon.To je prosto kriminal od MOL-a.
Še enkrat, če te ravno zanima: nisem bil kot turist, tam sem prebival več kot eno leto. Njihovo zakonodajo in običaje kar dobro poznam, pa brez zamere!
Ma ti redarji so res nerazgledani.Če imaš beli kombi in vklopljene vse štiri smerokaze, lahko povsod parkiraš. To bi pa ja morali vedeti.Ta je pa dobra....
Kdo je pa govoril o solznih učkah in kakem kazanju dekolteja ? To je na tvojem zeljniku zraslo. Govorilo se je da se da zmenit vse na lep način, ne pa z drenjem na uniformirance !
Jankovićevi inkasanti - se spravljajo na male ljudi.
Jaz bi ga ruknil na gob...
Jankovičevi Šumadinci na delu, itak ne znajo slovensko, tako da jih voznik kombija ni mogel razumeti, ne ve vsak da lićna karta pomeni osebna izkaznica!!
Tip je PARKIRAL na pločniku ZA PEŠCE!in kaj mu sedaj ni jasno?
dostavo na dom pa res ni treba zaje...ati
Osemletko, pa ne me hecat, ti redarji niso prlezli dlje od 5. razreda, pa še tisto po zaslugi mame ki je učitelju nosila jajca!!
nima pooblastila da prosi za osebno in pika
ni samo v ljubljani tako v vseh občinah so redarji in isto jim bi človek jajca potrgal
bedno je, da se ne obnašajo korektno... tip je naredil prekršek in prav je da ga kaznujejo, nimajo pa pravice nikogar nikamor pošiljati... in to je vsa zgodba
Tile redarji so navadni čobani.Do včeraj ga je baba doma tepla,tukaj pa izigravajošerife.Parkirajo po pločnikih in pijejo pivo.Policaj mora garati v šoli in akademijida lahko zastopa zakon.To je prosto kriminal od MOL-a.
ni res. po zakonu ima pravico. je pač tak zakon in je treba spoštovati, če ne te pač doleti kazen in to je prav.
me prav zanima kje pri vas parkira dostavno vozilo
Še enkrat, če te ravno zanima: nisem bil kot turist, tam sem prebival več kot eno leto. Njihovo zakonodajo in običaje kar dobro poznam, pa brez zamere!
A si na zeliščeh? Ti seka v glavo? A je možakar drvel po pločniku? Preberi si še enkrat? Ah ne, ne trudi se, raje si še enega zrolaj.
Ti si pa angelček ane.
Odgovor je namenjen wester62-ju.
Ejga Cime ! Kwaj dej, se spomnim tvoje legendarne izjave "boli me koleno na nogi"Jest drugega pločnika kot za pešce ne paznam :) LP
Najboljše da dobi nagrado, ker je na pločnik parkiral! Ni važno zakaj je parkiral, pločnik je za pešce in ne za avtomobile, niti pet minut ne!
Ma ti redarji so res nerazgledani.Če imaš beli kombi in vklopljene vse štiri smerokaze, lahko povsod parkiraš. To bi pa ja morali vedeti.Ta je pa dobra....