[ ... Nato pa bi, če bi to izhajalo iz analize, delovna mesta in nazive policistov uvrstili v višje plačne razrede. ] Saj se hecate. Zaradi banalne kazni zaradi malice, nimate moje podpore. Sram vas bodi. Burek press.
Hojs, če še ni, bo moral, odhojsati, Z uslužbenci policije se ne sme politično manipulirati. Najprej bo moral pomesti pod svojim pragom, da bo kredibilni sogovornik policijskemu sindikatu. Da se ga izigrava, je že dolgo znano in čas je, da… ...prikaži več se jim gre naproti.
Ma jebi se ti in tvoji politični kolegi... dokazujete vsak dna znova, da vas boli K... za ljudi. Sprejemate ukrepe, ki škodujejo ljudem, nimajo pa nobene realne osnove s stanjem, kaj šele s covidom. Leporečenje in pakiranje dreka v celofan… ...prikaži več lahko nasede pri veliko ljudeh, pri meni ne... nima veze levo ali desno.
[ ... Nato pa bi, če bi to izhajalo iz analize, delovna mesta in nazive policistov uvrstili v višje plačne razrede. ] Saj se hecate. Zaradi banalne kazni zaradi malice, nimate moje podpore. Sram vas bodi. Burek press.
Kdo bo pa še podpiral policaje. Sedaj s takim veseljem maltretirajo ljudi.
Verjetno jih bodo podprli protestniki iz Ljubljane katere so policisti pretepali,streljali nanje in jih tuširali.
Hojs, če še ni, bo moral, odhojsati, Z uslužbenci policije se ne sme politično manipulirati. Najprej bo moral pomesti pod svojim pragom, da bo kredibilni sogovornik policijskemu sindikatu. Da se ga izigrava, je že dolgo znano in čas je, da… ...prikaži več se jim gre naproti.
Kakopak, Hojs in ta vlada nemoreta biti nič kriva. Krivi so policisti, ker so z legitimno vlado podpisali dogovor! Hojs ti si BED_K!!
Vi samo štrajkate, pizde gestapovske a ne pričakujte razumevanja ljudstva, kot je to bila praksa v preteklosti.
pa kaj je s teboj, ti bi moral to podpirati, samo da so proti vladi, vsebina nikoli ni bila važna
'Aktualna vlada ne more biti kriva"-citirano. Joj hojsic,ti prpa dela,da te nehajo cuvat? Hahahahahaha Rit pres*rana.
Policaji zarad mene lahko crknejo od preveč dela in jebanja državljanov!
Podpišem
A štrajkali bi riti brezobrazne? Jaz bi vam še to razplovil, kar dobite, biriči gestapovski.
Ma jebi se ti in tvoji politični kolegi... dokazujete vsak dna znova, da vas boli K... za ljudi. Sprejemate ukrepe, ki škodujejo ljudem, nimajo pa nobene realne osnove s stanjem, kaj šele s covidom. Leporečenje in pakiranje dreka v celofan… ...prikaži več lahko nasede pri veliko ljudeh, pri meni ne... nima veze levo ali desno.
V primeru da nek del javne uprave stavka, za ta cas ne dobi place, denar mu zagotavlja sindikat. Se motim?