Med zaseko in mastjo je kar nekaj razlik verjetno pa so prikazali ( uredništvo) napačno sliko. Ta mesarija ima najboljše hrenovke v Pomurju, če ne celo v celi Sloveniji! Zdaj je mesarija v rokah mladih in pojma nimam kako… ...prikaži več se je lahko to zgodilo. Če je to res kriva umazanije potem so si res sami krivi in bodo nosili tudi posledice.
Na sliki je svinjska mast in ne zaseka. Če niste že enkrat starega članka opremli z novim datumom pomeni da tale kmetija dela nekaj narobe in da so precej veliki pujčeki, ne gre toliko za nepravilno termično obdelavo mesa kar… ...prikaži več se ponavadi pri zaseki ne more zgoditi ampak in predvsem za umazanijo. Ker gre za zaporedno dogajanje na tej kmetiji bi lahko Masleša in Benedetova izdala uredbo o takojšnjem deratiziranju kmetije z napalmom medtem ko pa bi lastnike odvedli na prislino delo. Žalosno je pa to da tega niso odkrili sami ampak naključen inšpekcijski nadzor v trgovinah. No prepoved prodaje ostalih izdelkov zaradi nezagotavljanja minimalnih varnostnih standardov.
Sicer pa se zaseka uživa predvsem precvrta na temperatururi bistveno višji od 100 stopinj, kar nobena bakterija ne preživi. Lahko bi objavili, da odsvetujejo uživanje te zaseke, če ni termično obdelana.
Med zaseko in mastjo je kar nekaj razlik verjetno pa so prikazali ( uredništvo) napačno sliko. Ta mesarija ima najboljše hrenovke v Pomurju, če ne celo v celi Sloveniji! Zdaj je mesarija v rokah mladih in pojma nimam kako… ...prikaži več se je lahko to zgodilo. Če je to res kriva umazanije potem so si res sami krivi in bodo nosili tudi posledice.
Na sliki je svinjska mast in ne zaseka. Če niste že enkrat starega članka opremli z novim datumom pomeni da tale kmetija dela nekaj narobe in da so precej veliki pujčeki, ne gre toliko za nepravilno termično obdelavo mesa kar… ...prikaži več se ponavadi pri zaseki ne more zgoditi ampak in predvsem za umazanijo. Ker gre za zaporedno dogajanje na tej kmetiji bi lahko Masleša in Benedetova izdala uredbo o takojšnjem deratiziranju kmetije z napalmom medtem ko pa bi lastnike odvedli na prislino delo. Žalosno je pa to da tega niso odkrili sami ampak naključen inšpekcijski nadzor v trgovinah. No prepoved prodaje ostalih izdelkov zaradi nezagotavljanja minimalnih varnostnih standardov.
Ne vem, če so do zdaj tako podrobno naštevali, kaj oporečno živilo lahko povzroči. Izgleda, da hoče tega zasebnika nekdo onemogočiti.
Sicer pa se zaseka uživa predvsem precvrta na temperatururi bistveno višji od 100 stopinj, kar nobena bakterija ne preživi. Lahko bi objavili, da odsvetujejo uživanje te zaseke, če ni termično obdelana.