Magazin
33 ogledov

Naša lepotica takooo zelooo seksi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • krtmen1 15:34 07.avgust 2013.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/elitna-prostitucija--hit-ponuda-na-bogataskim-jahtama-na-jadranu/398194.aspxhttp://www.blic.rs/Vesti/Hronika/329571/Cuvene-manekenke--u-jahting-prostitucijihttp://www.regionalobala.si/novica/yachting-prostitucija

• kwakwa 10:19 07.avgust 2013.

plastic fantastic.......horse fris

• Therzy 11:10 07.avgust 2013.

Joj, mene že naslov bode v oči. Kot prvo je izredno subjektiven, kot drugo pa je enostavno slab. Avtor A.F. - morda celo isti kot pri tistem nedavnem članku o Manci Špik - potrebuje več lekcij o pisanju. Pa tudi ...prikaži več pravopis bo treba naštudirati, glede na to, da tako kratko besedilo ni pravopisno popolno.

• Žurnalček 12:25 07.avgust 2013.

Če baba nima saj ŠTIRICE in to SVOJE ne PLASTIČNE , se zanjo sploh ne more trditi , da pleni takšna operirana kot je, kakršno koli pozornost, sploh pa ne na Kornatih , ko je tam neoperiranih in ne kot ...prikaži večot je ona , na tone. Iza svakega drugega kantuna , ti u Splitu izađe ovakva, a iza svakoga trećega onakva za Miss Slovenije. Jes našla koza teren , gdje će plastićne sise šetat!!

• KOJAK 13:46 07.avgust 2013.

A letos pa IRIS vleče na Jadranu?

• iko 20:08 08.avgust 2013.

kaj so počele na jahti? nastavljale starim italijanom, bruhhh

• iko 20:11 08.avgust 2013.

ma glejte, baba je en kup razne plastike slabo dane vkup, edino kar je naravno je konjska faca...in to vi nam vsak dan za lepoto servirate?Bog vam pomagaj!

• Skippy 11:31 11.avgust 2013.

S čim vse se eni ne ubadate. Ja, fovšija, da ne moreš tako uživati življenja, je hudič.

• Pepi 10:39 08.avgust 2013.

Ker mi je dovolj sprenevedanj in ker se mi je ob slikah Iris pojavil dvom,kjer je napisala,da je slikala za katalog italijanskega proizvajalca vrhunskih plovil-jaht "Ferretti " v Hrvaškem morjun in ker ste vi pod sliko napisali,da je slikala katalog ...prikaži več za kopalke Lisca in ker napišete vse kar vam kdo pove,ne preverite,sem se zato odločila pisati in povprašati vodilne v "Ferretti-ju". In kaj so mi odgovorili,nekako takole; "Odgovarjamo vam,da v zadnjem času nismo organizirali in izvedli nobenega slikanja naših plovil v Hrvaškem morju za naše potrebe in tudi modeli na slikah nam niso poznani,sodelujemo z profesionalnimi modeli in fotografi z katerimi imamo podpisane exluzivne pogodbe"In potem takem,se zopet sprašujem,le kaj so počele ,Iris,Aida Muratovič,Karin Škufca in Mirela Korač na jahti(sem pa opazila,da ste spremenili text pod sliko,in zdaj ni več katalog za Lisco,temveč snemanje oglasa ????)

• HansAndersen 12:27 07.avgust 2013.

hihi, drugače nemore vzbujati pozornosti novinarjev, ki so zelo ozkogledni glede pisanja novic, pa toliko vsega ostalega se dogaja po svetu, ko bi le znali uporabljat splet :D pa še kakšne druge medije gledat, kot pa da se vedno kopirajo ...prikaži več med seboj, ta Iris pa je po vseh spletnih medijih že, od Siola, 24ur, do Žurnala

• sweetdogs 09:43 07.avgust 2013.

lepotica hahaha mislim, da je Avdić vse povedal

• Pepi 09:46 07.avgust 2013.

Dragi moji,ali ne znate brati,ali pa zavestno pišete napačno,namreč;na Facebook-u je Iris pod sliko napisala,da je to slikanje za Italijanskega proizvajalca jaht,vi pa pišete,da je to katalog za kopalke????Dvomim pa v eno in drugo ;)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.