Avto
90 ogledov

Nad radarje z omejevalniki hitrosti

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1897 07:40 23.oktober 2012.

Brane, dej se na zemljo spusti!

• zavesten 20:37 24.oktober 2012.

legan,bil si tele in ostal si tele.a še nisi v penziji...nakladaš kot maloumen,kar tudi si in si vedno bil..

• Katja Sivič 10:13 07.november 2012.

on ne zna odgovarjat on zna samo kmetovat pardon, pametovat! Primerjava da je tele, je žalitev za teleta (živalske vrste)!

• brencl47 09:06 23.oktober 2012.

Uporaba tempomata v mestih je lepa a žal neuporabna teorija, zlasti v mestih s tako nedomišljeno postavljeno signalizacijo, kot je Maribor.Precej križišč je, ki so opremljena z radarji, kjer je cca 60-100m pred križiščem znak za hitrost 70kmh, na ...prikaži več podobni razdalji za križiščem pa ponovno znak 70kmh. Glede na pravilo, da križišče izniči posebne pogoje in uveljavi standardne, t.j. 50kmh, pa bodi pameten! Zlasti ko je takih križišč na krajših razdaljah kar precej.

• BenX 11:59 22.oktober 2012.

hahaha... bravo Brane Legan! spet en inštruktor in "strokovnjak", ki me je nasmejal! tempomat??? a s tempomatom naj vozimo od enega križišča do drugega? za tako demonstracijo sem pa pripravljen plačat! še enkrat sprašujem (že nekajkrat sem pa nikoli odgovora!!!), ...prikaži več koliko smrtnih žrtev je v teh križiščih, da je naša varnost tako zaskrbljujoča in je bil potreben tak radikalen ukrep??????? a mi lahko gospod strokovnjak Brane Legan odgovorite na to vprašanje???

• pepe 13:38 22.oktober 2012.

Meni pa ni do hahaha, najraje bi se zjokal ob takih "strokovnjakih". Tudi jaz bi rad videl demostracijo vožnje s tempomatom od križišča do križišča. Se mi pa malo svita, zakaj smo tam kje smo, saj ob takih strokovnjakih je ...prikaži več to razumljivo. Idiot na kvadrat, pa še to je napisano v leporečju.

• mr_izi 17:57 24.oktober 2012.

Mislim da je ta Legenda(legan) , že enkrat pametoval za varčno vožnjo, da se kao voziš v 5 prestavi 50km, res car ni akj. Bi resd rad videl pri dizlu to varianto, ker turbo dizl največ prišpara nad 1800 obrati, ...prikaži več ko začne turbina delat. AMZS so legende kot ta možak, strokovnaki. heheh

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.