🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id04587538
Ma kaj je 980€ proti življenju ,ki ga lahko takšno tele vzame nekomu .
Ko se pripravljaš, da boš z avtom v Divači zavil levo na regionalno cesto, tip štarta iz Kozine????
Mene sam zanima katera KOZA blesava se je zadaj vsedla . Pa saj jo pri 260 , že veter lahko sname z motorja !!
Ta vikend se jih je vsaj 10 motoristov peljalo po bližnji regionalni cesti vsaj 200km/h. Se mi je zdelo kot da gledam MotoGP...
Samo 9 kazenskih točk? Mene so štrafali s 350 eur in 4 kazenskimi točkami zaradi hitrosti 71 (beri: enainsedemdeset) km na uro po obvoznici, brez križišč, brez prometa.
Ta moto frača šele pri 300 doživi organizem.
Če en terorist...
po mojem kresalka na kito mi čiči sploh ni vedela kako hitro se pelje
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id04587538
Ma kaj je 980€ proti življenju ,ki ga lahko takšno tele vzame nekomu .
Ko se pripravljaš, da boš z avtom v Divači zavil levo na regionalno cesto, tip štarta iz Kozine????
Mene sam zanima katera KOZA blesava se je zadaj vsedla . Pa saj jo pri 260 , že veter lahko sname z motorja !!
Ta vikend se jih je vsaj 10 motoristov peljalo po bližnji regionalni cesti vsaj 200km/h. Se mi je zdelo kot da gledam MotoGP...
Samo 9 kazenskih točk? Mene so štrafali s 350 eur in 4 kazenskimi točkami zaradi hitrosti 71 (beri: enainsedemdeset) km na uro po obvoznici, brez križišč, brez prometa.
Ta moto frača šele pri 300 doživi organizem.
Če en terorist...
po mojem kresalka na kito mi čiči sploh ni vedela kako hitro se pelje