Lego kocke, da si tank sestavi...;)).Hrvati se mu režijo že od takrat, ko jih je "napadel"...revež ubogi.... še sebe ni zmožen varovati, bi pa tozadevno "breme" prevzel za ves narod..Butale na kubik..
Meni se zdi nedopustno, da nekdo pluva po Čeferinu. Je vpliven človek (v svetovnem merilu), pozna vplivne ljudi, kar je logično, ker se pač giblje v teh krogih. Kaj primitivnim idijotom ni jasno? Niste vredni, da bi mu pucali čevlje… ...prikaži več z jezikom. Kaj pa vi pomenite v svetovnem merilu? Ste lahko prvi v svetovnem merilu, kako zjeba*ti državo v 90 dneh.
Kako ubog je šele PV, ki si za svetovalca za nacionalno varnost izbere takega strokovnjaka.
Janša je nekaj spregledal. Namesto funkcije bi Mahniču moral kupiti ducat dudic!
Lego kocke, da si tank sestavi...;)).Hrvati se mu režijo že od takrat, ko jih je "napadel"...revež ubogi.... še sebe ni zmožen varovati, bi pa tozadevno "breme" prevzel za ves narod..Butale na kubik..
He, he levaki, to vas je pa zapeklo in zabolelo. Glede na to, da je zagovarjal Jankoviće, mi ta Čeferin niti malo ni všeč.
Bi moral zagovarjati JJ, da bi ga ti spoštoval?
Isti ptiči skupaj letajo.
Bolj Jankovič kot šiptar
dečko, misliš na tvojega šarkota, kajne?
Ne tvojega cistokrvnega Albanca in njegove tajkuncke. A ti vifis sam to kar ti v cervi pravijo? Pazi zemlja je ploščata,glej da ne padeš dol
Pri vseh ljudeh je problem, da bolj ko so bebavi, bolj mislijo, da si pametni.
Meni se zdi nedopustno, da nekdo pluva po Čeferinu. Je vpliven človek (v svetovnem merilu), pozna vplivne ljudi, kar je logično, ker se pač giblje v teh krogih. Kaj primitivnim idijotom ni jasno? Niste vredni, da bi mu pucali čevlje… ...prikaži več z jezikom. Kaj pa vi pomenite v svetovnem merilu? Ste lahko prvi v svetovnem merilu, kako zjeba*ti državo v 90 dneh.
Tako delajo veliki strategi: če niso preveč pametni, se obdajo z bedaki in sami izgledajo pametnejši.
Neverjetna nesramnost tega mulca. Nekdo pri zdravi pameti ga ne bi spustil niti v politiko, kaj šele blizu vlade. še obleči se ne zna.
Black tie :-)))