Pravi, da je bil glavni vir dohodkov vračanje dolga družinskih podjetij...sedaj se pa poraja vprašanje kaj pa je bilo glavni vir dohodkov, da je lahko sploh dal posojila družinskim podjetjim?
Seveda barabin misli, da bo do penzije župan. Le kaj bo sedaj storil ESUS! Ko je šlo pri Janši za 200.000 EUR so ga nenehno pozivali k odstopu. Pri Jankoviću gre za 2 MILJONA EUR in bi bil red ,… ...prikaži več , da Balkanskega mafijoza pozovejo k odstopu !
Kaj ne poveste !!! A kar na svoj ŽIRO RAČUN je dobil po vaše sumljiv denar !! A se korupcija ne dela pod mizo in z kešom ! Ja če je pa denar na ŽR , pol ga je pa… ...prikaži več tud prijavil kot dohodek in plačal dohodnino na njega . Porka duš , a zdaj je pa že poslovanje preko za davkarijo v vsakem trenutku dostopnega ŽR , za bizgece kar korupcija ! S tem mislim na vaš naslov članka in pa tele kmetavzarje in bedake spodaj !
GNOJ janševski
LOPOV!
++++
++++
Banda opankarska marš nazaj.
Pravi, da je bil glavni vir dohodkov vračanje dolga družinskih podjetij...sedaj se pa poraja vprašanje kaj pa je bilo glavni vir dohodkov, da je lahko sploh dal posojila družinskim podjetjim?
poudarek je: transakcijski račun se lahko pregleda oziroma iz njega odtegne denar samo na podlagi izvršbe oziroma sodne odredbe...
kakšna magična moč,denar iz neznanih virov se je kar lepil nanj
puste Zokija on vasj kej nardi za Ljubljano za razliko od ostalih, ki si sam filajo žepe pa nč od njih ... :P
Seveda barabin misli, da bo do penzije župan. Le kaj bo sedaj storil ESUS! Ko je šlo pri Janši za 200.000 EUR so ga nenehno pozivali k odstopu. Pri Jankoviću gre za 2 MILJONA EUR in bi bil red ,… ...prikaži več , da Balkanskega mafijoza pozovejo k odstopu !
budala partijska
BRAVO GORNIK.
dragec na balkan,tu je SLOVENIJA.
Seveda bo do penzije župan. Balkanskih volivcev to ne zanima, oziroma jim je v 'ponos'.
Zoki a mi posodiš jurja? Ti vrnem z asignirano kompenzacijo po kreditni pogodbi. Vse je čisto - garantira slovensko pravosodje.
Obadva enako obravnavat brez izjeme, vsi smo enaki pred zakonom!!!
Janković pa prepeva "kaj nam pa morejo" in se reži.
Nič novega, ta Balkanski mafiozo je storil še vse kaj hujše svinjarije, pa ga naše pravosodje sploh ne preganja !!!
kaj je kozjepasec ?so ti spet vse koze pobegnile nocoj ?????????
Kaj ne poveste !!! A kar na svoj ŽIRO RAČUN je dobil po vaše sumljiv denar !! A se korupcija ne dela pod mizo in z kešom ! Ja če je pa denar na ŽR , pol ga je pa… ...prikaži več tud prijavil kot dohodek in plačal dohodnino na njega . Porka duš , a zdaj je pa že poslovanje preko za davkarijo v vsakem trenutku dostopnega ŽR , za bizgece kar korupcija ! S tem mislim na vaš naslov članka in pa tele kmetavzarje in bedake spodaj !