V posmeh vsem poštenim, ki opravljamo legalno dejavnost, plačujemo visoke davke in si niti pod razno ne moremo privoščit takšnega bahanja in luksuza...
Ker živimo v Sloveniji. Pri nas se zakoni sprejemajo potem, ko je že prišlo do škandala in se z njimi potem poskuša ta škandal popravljati, namesto, da bi se šli naši veljaki učit v tujino in bi že prej sprejeli… ...prikaži več te zakone, ali pa bi zakone izvajali samo za naprej, po škandalu. Očitno nihče ne pozna niti naše ustave, niti temeljnih pravnih načel pravne države (kar prepoved retroaktivnosti je).
Draga starša, za kaj nista kradla ampak bila poštena in me tako vzgojila ??
To ni pregovor-rek, ampak resnica: V SLO se na splača delat in biti pošten !!
Zadoni pesem Le vkup, le vkup uboga gmajna. Boj se bo kmalu začel. Gubec stopi pred kmete in jih nagovori, da ne gre več le za zemljo in stare svoboščine. Gre za vse, za prihodnost njihovih otrok, za sveto stvar,… ...prikaži več, za pravico in svobodo. Vname se hud boj.
Bravo, bravo.... golazen pravosodna in vsi, ki držite svečo tem lopovom in mafiji. Bruha se mi, ko pomislim, da živim v butalski ržavi, kjer vlada mafija, korupcija, levičarska sodrga,...
Frizerka je pojasnila izvor premoženja, 500.000e, premoženje ni več ogroženo, ne bodo ji ga vzeli, pa balkanskim bojevnikom tudi ne.Pravijo, da pomaga, če ne gledaš tv..............
V posmeh vsem poštenim, ki opravljamo legalno dejavnost, plačujemo visoke davke in si niti pod razno ne moremo privoščit takšnega bahanja in luksuza...
TO PA JE BANANA REPUBLIKA. SLOVENIJA NAMREČ. MI PA IMAMO USTAVNE SODNIKE,ALA JIM VERA.
Ker živimo v Sloveniji. Pri nas se zakoni sprejemajo potem, ko je že prišlo do škandala in se z njimi potem poskuša ta škandal popravljati, namesto, da bi se šli naši veljaki učit v tujino in bi že prej sprejeli… ...prikaži več te zakone, ali pa bi zakone izvajali samo za naprej, po škandalu. Očitno nihče ne pozna niti naše ustave, niti temeljnih pravnih načel pravne države (kar prepoved retroaktivnosti je).
Očitno smo država, kjer nam lopovi krojijo usodo na vseh nivojih!!!
Še ne veš tega ? Izjava ital mafijca- novak- in ostale nebodiga-treba..
Draga starša, za kaj nista kradla ampak bila poštena in me tako vzgojila ?? To ni pregovor-rek, ampak resnica: V SLO se na splača delat in biti pošten !!
Pa seveda, kredite najemat v švicarjih..
Pravosodje po meri debeline modre kuverte . Kdo me lahko prepriča ,da sodniki ne prejemajo podkupnine ?
Sodniki sami-- sarkazem presss..
Slovenski organ za zaščito lopovov imenovano Ustavno sodišče.
Kdo piše tako nedorečene butaste zakone in ali je sploh še kaj poštenih in pametnih v tem našem sodnem sistemu.
Še en dokaz da so sodniki tudi prišli do premoženja na taki način in se bojijo da bi ga morali vrniti drugače si tega ne moreš razumeti
Zadoni pesem Le vkup, le vkup uboga gmajna. Boj se bo kmalu začel. Gubec stopi pred kmete in jih nagovori, da ne gre več le za zemljo in stare svoboščine. Gre za vse, za prihodnost njihovih otrok, za sveto stvar,… ...prikaži več, za pravico in svobodo. Vname se hud boj.
Bravo, bravo.... golazen pravosodna in vsi, ki držite svečo tem lopovom in mafiji. Bruha se mi, ko pomislim, da živim v butalski ržavi, kjer vlada mafija, korupcija, levičarska sodrga,...
Zanimivo, pokojnine pokojnine , so pa lahko za nazaj odvzeli .
Zdaj drzava celo prizna,da kriminalce oziroma lopove podpira.
Tako obupno državo imamo , da je že kar grozljivo.
Osamosvojili sme se že,zdaj se moramo še osvoboditi.
Slovenija, raj za lopove.
Al Capone contry
Frizerka je pojasnila izvor premoženja, 500.000e, premoženje ni več ogroženo, ne bodo ji ga vzeli, pa balkanskim bojevnikom tudi ne.Pravijo, da pomaga, če ne gledaš tv..............