ON NAD LJUDSTVOM, ON LAHKO DELA KAJ SI ZAMISLI, ON BO SPET EN UBOGI BOREC ZA PRAVICE ??? IN VI DESNI KOMUNISTI BOSTE LILI SOLZE, ALI TO JE JELOVICA IN SEVAM NE BO POSREČILO.ON NIKOLI NE BO MOJ VLADAR<br… ...prikaži več />UH KAKO GA SOVRAŽIM, DA BI.......
No pa še enkrat kot sem ti že napisal, hraniš se s sovraštvom in to te bo glede na poškodbe možganov z rdečo revolucijo pripeljalo do hospitalizacije.ubogi dragec, smiliš se mi
Kaj ne poveš . Se pravi Avstrijsko in Finsko sodišče , se je zmotilo , ko je ugotovilo kolko in kdo je odnesel in prinesel denar . Če si ruknjena , ti pač ni pomoči !
Vse bolj se mi zdi, da je podoben pokojnemu Miloševiću, saj ne prizna sodišča in ne spoštuje odločb sodne stroke, ker je on "BOG I BATINA" (Bog in bič) v slovenski politiki. Kdor visoko leta, nizko pade, v ječo.
Bo pa s pomočjo tujih sodišč zmagal.. V tem primeru ni problem Matoz, temveč slovenska sodišča.Upajmo,da si vsaj vrhovno in ustavno sodišče ne dovolita takšne sramote.
ON NAD LJUDSTVOM, ON LAHKO DELA KAJ SI ZAMISLI, ON BO SPET EN UBOGI BOREC ZA PRAVICE ??? IN VI DESNI KOMUNISTI BOSTE LILI SOLZE, ALI TO JE JELOVICA IN SEVAM NE BO POSREČILO.ON NIKOLI NE BO MOJ VLADAR<br… ...prikaži več />UH KAKO GA SOVRAŽIM, DA BI.......
Polno, polno, polno denarja. 100 % sigurno. Pri nas se reče, "da bi vse na zdravilih porabil" in upam da bo!
Če bi mu stopili na prste, ko se je v devedesetih orožje švercalo, ne bi bilo Patrije.
Če nisi prepričan glede velikih začetnic, se ne preveč sekirat. Saj te razumemo, da si nepismen.
imaš že tam tudi kandidate za svoje sestanke. to so kordeš,zidar,tovšak,taler,prijatel,in še kdo.to bo lahko super sds stranka.sami poštenjaki,ni kaj.
No pa še enkrat kot sem ti že napisal, hraniš se s sovraštvom in to te bo glede na poškodbe možganov z rdečo revolucijo pripeljalo do hospitalizacije.ubogi dragec, smiliš se mi
Men je pa vseen..
Janša z Matozem ne boš nikoli zmagal!
Bolj kot jaz sigurno ne , jaz pa sigurno ne bolj kot Mitja Kunstelj !
Kaj pa JJ izjava izpred par let, "če bom pravnomočno obsojen, bom sestopil iz vseh funkcij" No, zdaj je. In kdaj bo sestop?
janković pa še ni obsojen. čudna je ta država. Sodni mlini meljejo po nareku Murgelj.
Kaj ne poveš . Se pravi Avstrijsko in Finsko sodišče , se je zmotilo , ko je ugotovilo kolko in kdo je odnesel in prinesel denar . Če si ruknjena , ti pač ni pomoči !
. se prav, če kej razumem, morm narest kj tacga da pridem u arest. Pol pa lohk KandiDiram ...za krkol..al pać ne ...
A iz Avstralije, dežele njegovih nakradenih milijonov, tud lohk kandidira?
Kakih milijonov prosim, če pa za njegove sodne stroške zbirajo denar?
Caps loct ti zopet dela probleme, Dragec. Pa živci tudi....
Iz zapora bo kandidiral, pa še odlične svetovalce za finančne posle bo imel !!!!! V pravem trenutku na pravem mestu.
Vse bolj se mi zdi, da je podoben pokojnemu Miloševiću, saj ne prizna sodišča in ne spoštuje odločb sodne stroke, ker je on "BOG I BATINA" (Bog in bič) v slovenski politiki. Kdor visoko leta, nizko pade, v ječo.
Bo pa s pomočjo tujih sodišč zmagal.. V tem primeru ni problem Matoz, temveč slovenska sodišča.Upajmo,da si vsaj vrhovno in ustavno sodišče ne dovolita takšne sramote.
Opice praslovanske, ne da bo kandidiral, plesali boste po njegovih notah naslednja desetletja!