Slovenija
10 ogledov

Islandci:"Jutri bomo z vami v srcih"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Marko Deleonardis 07:34 21.december 2012.

Meršol, na 1. mestu protestiraš za SVOJ boljši jutri in za prihodnost svojih otrok!Zgleda, da sploh ne veš zakaj in čemu si bil tam!

• graff 07:41 21.december 2012.

Zraven so bili vsi iz stare LDS....

• 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 07:46 21.december 2012.

Hahahaaa MeršolLingvist misli, da so protesti za lepo obleko kazat, lokalnemu zupniku kimat in MOLIT za boljsi jutri (storiti pa nic). Ahaa haha polepsali ste mi dan MeršolLingvist hahaa car hahaaa

• 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 07:47 21.december 2012.

Ceprav OK neonacisti (homoseksualci) nimajo res nikjer nic za delat (razen v zaporu). Da ne bo pomote, nic nimam proti homoseksualcem.

• Pepe007 08:02 21.december 2012.

Islandci so pravi zgled. Dokler so nategovali ves svet s svojim bančnim sistemom, je bilo OK. Ko pa je treba vrniti tako rekoč nakradeno, pa protesti.

• jaki 09:04 21.december 2012.

komentarji na žurnalu-cvet inteligence slovenskega podna...

• feferon 13:34 21.december 2012.

Zato ker pri nas vsak svoj vrtiček okopava, smo pa tam kjer smo!

• gec 17:53 21.december 2012.

ti jaki kurvin sine,raje si službo najdi,ker zaradi takih slovenija propada.ne boš imel časa svojih psiho težav tu gor pisat....

• MeršolLingvist 07:13 21.december 2012.

Bil sem na vseh dosedanjih protestih v Ljubljani. Skupna značilnost vseh so bili isti ljudje, isti transparenti, iste parole. Na vseh so bili v prvi vrsti skvoterji iz Metelkove in Roga, gibanje 14o, anarhisti in radikali (torej skrajne levičarske skupine), ...prikaži več, na prvem protestu so bili še neonacisti, t. i. trenirkarji in posamezni navijači. Frko so delali vsi. Poleg so bili pomešani še nekateri propadli politiki Zaresa,Trsa in LDS. In tale cvet slovenske inteligence naj bi nas popeljal v zlate čase? To je tudi razlog, zakaj me danes in na vseh naslednjih protestih ne bo.

• privat 09:02 21.december 2012.

"demonstracije za Slovenijo"to je mali korak za Slovenijo in velik korak skupnosti ,ki živi v Sloveniji!! Začeli smo ,skupaj pa bomo to končali...vsi pa ki bojo ogrožali pristope k rešitvi Slovenije pa bojo najostrejše odgovarjali pred narodnim sodiščem. Narod je ...prikaži veče nad sodiščem in nad policijo ,nad vladojočo politično stranko..in zato se je potrebno kralju klanjati..narod je kralj!! Kralju pa so vse ukradli in kralj je danes ubobožan,lačen raztrgan...in vsak kdo misli da kralj ne bo ukrepal...se moti,zato vsak naj izbere stran!

• mkmorfius 10:20 21.december 2012.

A se lahko VSAJ ENKRAT združimo, pozabimo na medsebojne razlike in s skupnimi močni preženemo ta divji kapitalizem, pokvarjene bankirje, lopovske tajkune... Če že mi ne živimo najboljš, dajmo se potrudit za NAŠE OTROKE, da ne bojo sužnji peščici ZELO ...prikaži več pokvarjenih ljudi, ki so zgleda izgubili VSO ORIENTACIJO kaj je še sprejemljivo in kaj ne...Briga me ali si iz LDS, SLS, SNS, neonacist,javna uprava, privat sektor,... GRE SE ZA VSE NAS IN NAŠE ZANAMCE.... GOTOVI SO....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.