Držat to kontolo do konca avgusta, po možnosti še bolj zaostrit. Tisti, ki pa hočejo hiter čez mejo pa pokazat najkrajšo pot čez Savo, kjer ni ceste ne mostov. Milo za drago.
Hrvatska - država gdje je more bistrije od naroda!! Politični gnoji niso ničesar naredili, da bi prišli v Šengen - še čitalcev nimajo - krivi so pa vsi drugi - razen purgerske sodrge! Pri tem je zahvaljujoč Drnovškovi naivnosti mejni… ...prikaži več prehod 500m na slovenskem ozemlju..
Koza debilna ustaška... nabijem vas na k..... Boste vsaj enkrat potegnili takratko.
hrčki nas blatijo kje morejo naši politiki pa še jim vedno lezejo v rit.
Držat to kontolo do konca avgusta, po možnosti še bolj zaostrit. Tisti, ki pa hočejo hiter čez mejo pa pokazat najkrajšo pot čez Savo, kjer ni ceste ne mostov. Milo za drago.
Kako primitivno razmišljanja Hrvaške precednice.Šengen butara jedna,preberi kaj to pomeni preden laješ okoli.
Ko Ko Ko Ko Ko Kolinda....
Koliko blesavih izjav bo še dal Karel predno ga bodo skinli..Ta nam dela škodo na vsakem koraku.
Da bi se Slovenija vsaj tako maščevala hrvaterjem pa se na žalost ne, ker so naši preveč ritolizniki.
Sram me je da sem Slovenec !
Zakaj že?
Hrče bo imala počas poln Ku... ups Kitarovičke - Kite in njenih Hrčkov.
EU - bo imala počas poln Ku... ups Kitarovičke - Kite in njenih Hrčkov
Izseli se ,Pojdi drugam - vrata so odprta!
Od hrvata je dobro edinole, njihovo zadnje "a".. aknem jim ga
Tudi mene je sram, da si.
Očitno imajo slabo vest.
da se s ustasimi zdruzimo ti obcan1pa si res veliki prasec
Hrvatska - država gdje je more bistrije od naroda!! Politični gnoji niso ničesar naredili, da bi prišli v Šengen - še čitalcev nimajo - krivi so pa vsi drugi - razen purgerske sodrge! Pri tem je zahvaljujoč Drnovškovi naivnosti mejni… ...prikaži več prehod 500m na slovenskem ozemlju..
Hrćki kar navadite se na šengen! gate dol pa žajfo pobrat hahah
S Hrvati v španovijo ? Edino če si nor !
Ti si za pot v najbližjo umobolnico z enosmerno vozovnico.