Magazin /magazin/film-glasba-tv
32 ogledov

Facebook podpora izpadli Vesni

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 19:10 11.december 2011.

...samo da konča to sranje od kmetije!!!

• rogg 10:52 12.december 2011.

Kdo bo pa jedel - kebab - ?

• Kunaver 17:55 11.december 2011.

Pravi junaki so ti trije (http://slo-kronika.si/novice/simon-miran-in-andreja-ki-so-resili-zivljenje-80-letni-pomurki-so-pravi-junaki-resnicnega-zivljenja/), ki so v petek rešili življenje 80-letni gospe. Cela Slovenija pa zdaj objokuje, da je iz resničnostnega šova izpadla neka Vesna. Res, stanje duha v tej državi je na psu!

• Zlatko Nemec 15:08 11.december 2011.

vljudno bi prosil vse organizatorje tega šova, naj se prek medijev več ne opravičujejo za rasplet dogodkov. vsi so namensko izbirali za šov take ljudi, da je na koncu do tega prišlo, ker ste udeležence izbrali za točno takšen rasplet. ...prikaži več vesna pa je zaradi tega velika žrtev, kar je že itak celo življenje. vi organizatorji pa žal iz njenega trpljenja naredite velik biznis, ker potem to gledajo vsi.

• Zlatko Nemec 15:13 11.december 2011.

in še nekaj...če zmaga vlasta, kmetija propade kmalu, zaradi česar izgubi vso vrednost in upam, da vesna vzame takrat kredit in odkupi to kmetijo za poceni denar in naredi dober biznis.........................????? ! ! ! ! ! !

• Zlatko Nemec 18:48 11.december 2011.

ti bi jo očitno tudi vrgel s kmetije, po tvojih besedah, sram te je lahko kunaver. kaj sploh gledaš šove, če se pol naslajaš na vesninem trpljenju. no sicer pa, si slovenec, kot vsi, ki te bedarije podpirajo in to, ...prikaži več kar se v šovih dogaja. zame pa velja še 1x, da se je vesni zgodila mega krivica

• Zlatko Nemec 20:57 11.december 2011.

esada v sloveniji ne bo več dobila druge službe, kot delanje kebapov. pol pa danes še takšna laž zaradi medijskega linča. aja jas esadi lahko dam službo na moji kmetiji, praznila mi bo s traktorom greznico, drugega dela pa jaz zanjo nimam

• Zlatko Nemec 13:16 12.december 2011.

zanimivo vprašanje..........ssverjetno albanci, ki jih je v slo dosti, jaz bom šel tja v izmeni, v kateri esada ne bo delala......heh

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.