Svet
5016 ogledov

Dramatično opozorilo: Nam preti ta udarec?

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 11:11 22.maj 2019.

Dve stvari: 1: dokler preberem "znanstveniki VERJAMEJO" takoj neham brat, ker načeloma znanstvenih fantastik ne berem. Jaz "verjamem" marsikaj, tudi veliko takega, kar ni res... Dokler "verjamejo" to pomeni, da NIMAJO POJMA. 2: če se bo do leta 20100 morje ...prikaži veče dvignilo samo za 52 do 98 cm, potem ne vem, zakaj taka panika? Saj to je mar mikrometrov na stoletje, kajne B.B.? Bi šlo malce prebrat svoj članek ter popravit napake?

Krško1477 12:54 22.maj 2019.

Zraven tega se vedno skrivajo za: "znanstveniki verjamejo...." Nikoli ne omenjajo imen teh znastvenikov in nikoli ne povedo kakšen procent znanstvenikov v to res verjame. Pravljice v glavnem, od katerih nevladne organizacije molzejo lepe denarce

• sam50 14:27 22.maj 2019.

Lahko,da se bo zemlja zvrnila na glavo,le,da znanstveniki tega še ne vedo.

• selmanovicelvedina 21:46 24.maj 2019.

Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.