Bedni novinarčki...z 214 umrlih na miljon prebivalstva so pa res eni najslabših....v primerjavi 2000+ v sloveniji....beden članek bednega rumenega tiska
Dutere - ne j*** zahodnjakov - pravilno, logično in razumljivo; pospravil je drogeraše, preprodajalce- PRAVILNO!
Vsiljuje cepljenje - ZELO NEPRAVILNO, to se mu bo še maščevalo!!
Ne bo, ker bo bistveno manj mrtvih in bistveno manj po intenzivnih enotah. Pravilno pa ja za drogeraše, če bi bilo res tako. Država kot kaže je še bolj zafurana, kriminal cveti.
V jugovini je bilo isto!! Po raznih telovadnicah smo stali v vrsti kot kakšne ovce sploh noben ni upal pomisliti,da se ne bi cepil!! Prav tako ob prihodu v JNA in sedaj potomci te rdeče zalege širijo propagando proti cepljenju!!
Ampak šokatno kaj ne, da nikjer podatkov o milijonih mrtvih zaradi cepiv ali kaj takega. Pa mi ne blodi, da se je skrivalo ali karkoli, vse sem bil sam cepljenj pa še v ambulanti sem takrat delal. In ne, ničesar… ...prikaži več niso dodajali v hrano, da se ne bi komu slučajno prepogosto dvignil.
Bedni novinarčki...z 214 umrlih na miljon prebivalstva so pa res eni najslabših....v primerjavi 2000+ v sloveniji....beden članek bednega rumenega tiska
Korona-medicinski FAŠIZEM!
pri nas je JJ 6 mesecev nas zaprl in pri tem je prav užival
A ste prav napisali za državo,da niste morda mislili kakšne vsem bolj znane in domače....
Če Duterte vsiljuje cepljenje, potem je res znak, da se moramo cepiti. Marsikaj je slišal in videl in je dejansko pameten človek.
Dutere - ne j*** zahodnjakov - pravilno, logično in razumljivo; pospravil je drogeraše, preprodajalce- PRAVILNO! Vsiljuje cepljenje - ZELO NEPRAVILNO, to se mu bo še maščevalo!!
Ne bo, ker bo bistveno manj mrtvih in bistveno manj po intenzivnih enotah. Pravilno pa ja za drogeraše, če bi bilo res tako. Država kot kaže je še bolj zafurana, kriminal cveti.
Tega raje ne razglašajte, da se ne bi kdo nalezel...
V jugovini je bilo isto!! Po raznih telovadnicah smo stali v vrsti kot kakšne ovce sploh noben ni upal pomisliti,da se ne bi cepil!! Prav tako ob prihodu v JNA in sedaj potomci te rdeče zalege širijo propagando proti cepljenju!!
Ampak šokatno kaj ne, da nikjer podatkov o milijonih mrtvih zaradi cepiv ali kaj takega. Pa mi ne blodi, da se je skrivalo ali karkoli, vse sem bil sam cepljenj pa še v ambulanti sem takrat delal. In ne, ničesar… ...prikaži več niso dodajali v hrano, da se ne bi komu slučajno prepogosto dvignil.
Pravilno
fenix09 napiši, kaj več, da se bolj spoznamo s tvojimi argumenti. Vročine moti vse pri treznem razmišljanju.!
Ender3, ne skrbi dobro prenašam vročino. Nimam kaj argumentirat. Strinjam se s represijo na ljudmi, če ne ubogajo.