Avto
5675 ogledov

Beg pred policijo se je končal nenavadno

instagram
Voznik maseratija levante je imel srečo, da je po kratkem policijskem zasledovanju preživel strašljivo nesrečo.

Policisti iz Oaklanda v ZDA so delili fotografije, ki so nastale po lovu na voznika belega maserati levanteja, ki je beg končal na spodnji strani avtocestnega nadvoza v Los Angelesu.

Spletna stran SF Gate poroča, da se 32-letni voznik Maseratijevega športnega terenca (če vozila ne prepoznate na fotografijah) ni želel ustaviti na poziv policista. Namesto tega je pospešil do 160 km/h. Policisti so ga začeli loviti, preden je zapustil avtocesto pa je izgubil nadzor nad vozilo, zapeljal na nasip in se zagozdil pod avtocestni nadvoz.

 | Avtor: instagram instagram

avtocesta napačna smer Slovenija Video: Neverjetno, kaj si je privoščil sredi avtoceste

"To je bilo kratkotrajno zasledovanje," je dejal policist David Arias. Kalifornijski policisti so pojasnili, da so voznika zaradi bolečin odpeljali v lokalno bolnišnico. Oblasti ga bodo obravnavale za brezobzirno vožnjo.

"Neverjetno je, da ni umrl," je dodal Arias. "Noro je, da je še živ."

Maserati je tako poškodovan, da bo verjetno končal na smetišču. Policisti so še zatrdili, da je imel voznik maseratija velikansko srečo, saj, če bi se voznik zaletel le nekaj centimetrov levo ali desno v rob avtocestnega nadvoza, danes ne bi bil več med živimi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.