Učinkovito naravno pomirjevalo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Poskusite čaj iz zdravilnega majarona. Njegovi zdravilni učinki vas bodo presenetili.
Oglej si celoten članek

Majaron je vsestransko uporabna rastlina, ki jo lahko uporabimo tudi za pripravo čaja. Zelo uporaben je za tiste, ki doživljajo veliko stresa, saj velja za naravno in zelo učinkovito pomirjevalo. Pomaga tudi pri tesnobi in pri raznih zdravtsvenih težavah, ki jih imamo zaradi stresa.

Uredi prebavo

Zelo prav pride tudi pri vnetjih dihal, saj pospešuje izkašljevanje sluzi. Poskrbi za urejeno prebavo, saj je učinkovito sredstvo proti driski in napenjanju. Pomaga tudi pri težavah povezanih z žolčem in mehurjem. Čaj naredimo tako, da dve čajni žlički majarona prelijemo s skodelico vrele vode. Pustimo mirovati pet minut, nato precedimo in spijemo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.