Ste prehlajeni? S tem trikom bo hitro bolje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slavni ruski kineziolog in njegov trik za spopad s prehladom.
Oglej si celoten članek

Noge potopite v hladno vodo in to vsak dan pred spanjem za 15 sekund. Da bo še bolj učinkovalo, dodajte led, svetuje ruski profesor in priznani kineziolog Sergey Bubnovskij.

Hladne noge obrišite z brisačo in si nadenite zelo tople, volnene nogavice. V primeru, da ste že zboleli za virozo, kar pomeni, da ste prehlajeni, da že kašljate, omenjeni trik ponovite večkrat na dan, na vsake štiri ure, še priporoča Rus, ki dodaja, da nam nikakor ni treba skrbeti, da bi ob tem samo še bolj zboleli: "Nasprotno, počutili se boste vse bolje in bolje,"  dodaja. 

Čeprav smo izspostavljeni virusom, zbolimo takrat, ko nam pade odpornost. Pomembno je torej, da si še pred prihodom hladnejših dni okrepimo imunski sistem, navaja Home Healthy Recipes.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.