Pozor, odpoklic Žitovih pekovskih izdelkov!

Foto: Profimedia
Izdelki lahko predstavljajo tveganje za zdravje.
Oglej si celoten članek

Podjetje Žito je iz prodaje odpoklicalo nekatere pekovske izdelke, za katere je dobavitelj prejel obvestilo proizvajalca, da vsebujejo sledi gorčičnih semen, ki pa niso označene na deklaraciji med alergeni v sledovih.

Podjetje Žito iz prodaje umika naslednje sveže pečene pekovske izdelke:

  • - pecivo bio pirino mešano (60 gramov) - uporabno najmanj do 2. 12. 2019
  • - kruh bio pirin mešan, rezan in pakiran (800 gramov) - uporabno najmanj do 3. 12. 2019
  • - kruh bio pšenični beli, rezan in pakiran (1 kilogram) - uporabno najmanj do 3. 12. 2019
  • - kruh bio ajdov mešan, rezan in pakiran (800 gramov) - uporabno najmanj do 3. 12. 2019
  • - kruh bio ovseni mešan, rezan in pakiran (800 gramov) - uporabno najmanj do 3. 12. 2019

Prav tako iz prodaje umikajo pol pečen zamrznjen pekovski izdelek kruh bio pirin mešan (400 gramov) - uporabno najmanj do 19. 5. 2020.

Podjetje Žito kupce opozarja, da živila ne predstavljajo tveganja za običajnega potrošnika, potrošnikom, občutljivim na gorčična semena, pa svetujejo, da živil ne zaužijejo ter se za vračilo izdelka obrnejo na podjetje (telefonska številka: 041 386 584) oziroma na mesto nakupa.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:14 23. Marec 2020.

    jaz kupujem mlinotestove izdelke ..pa dajte se vi.

  • 08:22 12. December 2019.

    ZAKAJ NE PREVERIJO VSEGA 2 X TAKO KOT PRI HOFERJU

  • 18:16 3. December 2019.

    Hrvaška firma zraven samo sranje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.