Pozor, nov odpoklic, v mesu našli nevarne bakterije in mikrobe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izdelek vrnite ali ga zavržite.
Oglej si celoten članek

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek čevapčiči 480 g znamke Okus podeželja, ki ga dobavlja podjetje Celjske mesnine. Izdelek so odpoklicali, saj so pri enem od rednih preverjanj kakovosti ugotovili prisotnost bakterije salmonela in patogenega mikroba.

Serijska oznaka izdelka je 1428500, rok uporabe pa 17. oktober 2024.

Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo v najbližjo Hoferjevo trgovino, kjer jim bodo povrnili stroške tudi brez predložitve računa. Če to ni mogoče, pa naj ga zavržejo, so še sporočili iz podjetja Hofer.

Več informacij je na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter v soboto med 8. in 16. uro na telefonski številki 01 8346 600 ali na e-naslovu info@podpora.hofer.si.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:31 21. Oktober 2024.

    Kaj Hofer, je to sploh mogoče ? Naj dajo čevapčiče zastonj Bizovičarju. Naj ga nekam prime..

  • 16:43 21. Oktober 2024.

    Kako naj vrnejo, če jo reok 17.10.objavljeno pa 21.10.torej 4.dni po romu uporabo. Kaj se norca delate, HOFER, ali kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.