Pozor, ljubljansko podjetje odpoklicalo prehranski izdelek

Foto: Profimedia
Zaradi alergena odpoklicali izdelek.
Oglej si celoten članek

Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin obvešča potrošnike, da podjetje Maksimum d.o.o. Ljubljana izvaja odpoklic veganskih proteinov (okus vanilijev makron) zaradi prisotnosti neoznačenega alergena mlečnih beljakovin, ki lahko predstavljajo tveganje za zdravje ljudi, občutljive na mlečne beljakovine. Za ostale potrošnike živilo ne predstavlja tveganja. "Potrošnikom, občutljivim na mlečne beljakovine, svetujemo, da živila ne uživajo in da ga lahko vrnejo na mesto nakupa," so zapisali.

Foto: UVHVVR

Podatki o živilu:

  • Živilo:Vegan Protein
  • Poreklo:Belgija
  • Proizvajalec:QNT s.a., Belgija
  • Prodajalec:
  • Maksimum d.o.o., Ljubljana,
  • Tonja trgovina d.o.o., Ljubljana,
  • Gemis d.o.o. Brežice
  • Trgovina in posredništvo Boštjan Renko s.p., Ptuj
  • Medikem d.o.o., Ravne na Koroškem
  • LOT:1703972/2
  • Rok uporabe:07/2020
  • Neto teža:500 g

Odpoklicali ostale veganske proteine

Zastopnik za Slovenijo se je iz preventivnih razlogov odločilo za začasni odpoklic ostalih veganskih proteinov, poleg okusa vanilijevega makrona še okus čokoladni mafin vseh lotov, dokler ne bo pridobilo dokazil o njihovi skladnosti.

Odpoklic Pozor, ne kupujte tega izdelka

Potrošniki so se pritožili! Pozor, izdelki se razlikujejo od originala, pritožbe ne pomagajo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.