Pobrskajte po hladilniku in shrambi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dopolnjujte stran Zveze potrošnikov Slovenije, oktobra ponujajo tudi nagrade.
Oglej si celoten članek

Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) vas vabi, da pomagate pri dopolnitvi strani www.veskajjes.si.

"Pobrskajte po svojem hladilniku ali shrambi in na stran veskajjes.si vnesite živilo ali pijačo, ki ga še nimamo v bazi oziroma za katerega še nimamo podatkov o prehranskem profilu, vsebnosti soli, maščob in sladkorja," pravijo v ZPS. Podatkom obvezno prilepite še fotografijo. Vsi, ki boste to storili oktobra, boste sodelovali v nagradni igri. Prva nagrada je bon v vrednosti sto evrov v trgovini Intersport, sledijo pa vrednostni boni za Hervis in naročnina na revijo VIP. 

Preverite živila in pijačo

Na strani veskajjes.si je namreč že veliko živil, kjer lahko preverite, ali so zdrava ali ne. Nekatera živila vas bodo negativno presenetila, saj jih oglašujejo kot zdrava, vsebujejo pa tudi po dvajset, trideset ali štirideset odstotkov sladkorja. Preverite tudi, katera živila vsebujejo preveč soli in maščob. Presenečeni boste tudi nad vsebnostjo sladkorja v nekaterih pijačah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.