Kolesar bi si oblikoval telo

Foto: zivljenje 16.04.13. kolesarjenje, kolesarji, foto shutterstock
Foto: zivljenje 16.04.13. kolesarjenje, kolesarji, foto shutterstock
Bralca, ki ima nabite noge, zanima, kako naj si oblikuje še zgornji del trupa.
Oglej si celoten članek

Pozdravljeni, sem kolesar in imam nabite noge, ostali del trupa pa ne. Zelo težko se lotim vaj za moč. Imate zame kakšen nasvet, kako bi si lahko okrepil tudi zgornji del? Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.

Odgovarja Gašper Simčič, osebni trener ŠUS Eurofitness&Na-treningu.si

Vaj za moč za zgornji del trupa se lotite postopoma in tako tudi stopnjujte serije, ponovitve in obremenitev. Ne hitite, saj prsne in hrbtne mišice niso navajene takih naporov, kot noge. Menjajte sistem treniranja in vaje vsake tri tedne in napredek vam ne uide. Ne pozabite tudi na vaje za stabilizatorje trupa!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.