Futuristični spolni pripomoček

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z dvema elektrodama v hrbtenici do orgazma.
Oglej si celoten članek

Futuristični spolni pripomoček orgasmatron naj bi ženskam nudil spolne užitke kar prek hrbtenice.

Izdelek je patentiran v ZDA, izdelal pa ga je anesteziolog Stuart Meloy. Deluje tako, da z električnimi impulzi stimulira spinalne živce. Uporabnica bi imela elektrode vstavljene v hrbtu, napravo pa bi se sprožilo s pomočjo daljinskega upravljalnika.

Namesto anestezije na pot proti orgazmu

Na takšen vpliv električnih pulzov je naletel po nesreči, med operacijo pred petnajstimi leti.

Za britanski tabloid The Sun je povedal: “Med operacijo smo vsadili elektrode v hrbtenico, da bi s pomočjo električnih impulzov prekinili bolečino. Medtem, ko sem vstavljal elektrode, je ženska začela vzburjeno kričati.” Ko jo je vprašal, kaj se dogaja, mu je dejala: “To kar delate, boste morali naučiti mojega soproga.”

Stuart si je sprva želel, da bi z novim odkritjem lahko pomagali ženskam, ki ne morejo dosegati orgazma. Ampak ima težave s pridobivanjem prostovoljk. Morda jim ni povšeči ideja, da bi imele v hrbtenici elektrode in bo treba spolni pripomoček še nekoliko dodelati.

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:16 20. Marec 2016.

    In ko bi žena postala tečna, bi ji sunil daljinca in jo malo potešil, pa če hoče ali noče. Gate …

  • 03:12 20. Marec 2016.

    Pa kar na daljavo jo bi partner zadovoljeval.. med poslovnim sestankom- na pogrebu..med petjem himne..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.