Vsi trije izdelki so del linije Natur Premium, katere zaščitni znak je piščancem prijazna reja (PPR). Novost na trgu je tudi uporabljena tehnologija pakiranja, ki omogoča še večjo zaščito izdelka ter daljši rok trajanja.
Za ljubitelje polnih in rahlo pekočih okusov so na voljo sočni filetini marinirani v omaki "Texas", katere glavni sestavini sta črni poper in rdeča paprika. Poskusi recept za tortiljo s sočnimi filetini Natur Premium Texas ali pa ustvari jedi po svoje. Poleg sočnih filetinov z okusom Texas potrebuješ še bučke, korenje, papriko, jajčevec in tortiljo. Meso narežeš na koščke in ga opečeš na oljčnem olju v voku. Ko se meso začne opekati dodaš nasekljano zelenjavo. Spečeš do konca ob čemer pazi, da mesa ne prepečeš (razrežeš kos mesa in ko ni več rožnat, je pečen). V ponvi popečeš tortiljo, ki jo nato napolniš z mesom in zelenjavo. Dodaš še narezane kumare in češnjev paradižnik ter preliješ z omako, ki jo pripraviš iz grškega jogurta kateremu dodaš malo česna in svežega kopra. Naj ti tekne!
Okusom žara se ni potrebno odreči z zaključkom poletja. Z BBQ marinado začinjen sočni steak iz piščančjih stegen (brez kosti in kože) pričara okuse poletja tudi na deževen jesenski dan. Idealen je namreč za pripravo burgerjev. Pri pripravi lahko pustite prosto pot svoji domišljiji ali pa poskusite spodaj zapisan recept za burger s sočnim steakom Natur Premium BBQ. Rdečo čebulo razrežeš na kolobarje in jo opečeš na oljčnem olju. Dodaš sladkor in pustiš na ognju toliko časa, da karamelizira. Sočni steak BBQ popečeš na ponvi. Po želji lahko na steak tik predno je pečen dodaš še rezino sira ter pokriješ s pokrovko, da se sir stopi. Bombetko za burger pogreješ v pečici ter jo razrežeš na pol. In si sestaviš burger: na spodnji del bombetke namažeš bbq omako, nanjo položiš čebulo in steak, dodaš rukolo in list zelene solate, košček kumare in češnjev paradižnik ter pokriješ z zgornjim delom bombetke. Dober tek!