Norčavo pustno rajanje v Cityparku s Čuki, Challetom Salletom in z Majo Oderlap

Foto: Citypark Citypark Foto: Citypark Citypark Foto: Citypark Citypark
Norčavi pustni čas je tukaj, slastni pustni krofi že dišijo in pustne maškare so v nizkem štartu.
Oglej si celoten članek

Tudi v Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, bo do torka, 25. februarja, vse v znamenju pustnih norčij, mask, veselja in zabave. Pustovanje bo spremljal bogat program. Maske se bodo lahko posladkale z brezplačnimi krofi, najzanimivejše pa čakajo posebne nagrade.

Foto: Citypark Citypark V petek, 21. februarja, se bodo lahko maškare, male in velike, družile in se fotografirale s ptujskimi kurenti. Nakupovalno središče bodo obiskali ob 16. uri. Med drugim si bodo nadeli zvonce, zaplesali ter s tem začeli svoje poslanstvo odganjanja zime v zameno za pomlad, srečo in dobro letino.

Na pustno soboto in pustni torek bosta v Cityparku na sporedu pravi glasbeno-plesni zabavi. Obiskovalci bodo lahko jutri rajali skupaj s priljubljeno skupino Čuki, ki bo zbrane navdušila ob 17. uri. V torek bosta maškare razveseljevala in zabavala pevka Maja Oderlap in raper Challe Salle, s katerim bodo obiskovalci lahko rapali od 18. ure dalje.

Foto: Citypark Citypark

Vsi, ki se v prihajajočih pustnih dneh želijo našemiti, lahko v Cityparkovih trgovinah najdejo veliko izbiro različnih trendovskih pustnih oblačil in dodatkov.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.