Našli so jo po enem mesecu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Psička je pred več kot enim mesecem padla z lastnikovega čolna. Ta teden so jo našli pripadniki ameriške mornarice.
Oglej si celoten članek

Pripadniki ameriške mornarice so v tem tednu na obali kalifornijskega otoka San Clemente našli pogrešano nemško ovčarko Luno, ki je pred več kot enim mesecem med ribolovom v bližini otoka padla z lastnikovega čolna, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Lastnik je za pomoč pri iskanju prosil pripadnike mornarice iz pomorskega oporišča Coronado v San Diegu, vendar so po nekaj dneh iskanja iskanje zaključili in sklenili, da je psička umrla v morju.

Zelo dobra plavalka

"Dejal nam je, da je bila Luna zelo dobra plavalka in da je prepričan, da je odplavala na kopno," so sporočili iz oporišča v Coronadu.

V torek pa so psičko našli na otoku San Clemente. "Bila je bolj suha, a nepoškodovana," so na družbenem omrežju Facebook zapisali marinci.

Sporočili so še, da so jo prepeljali v bazo v San Diegu, kjer so jo predali lastnikovemu družinskemu prijatelju, ki jo bo vrnil lastniku.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.