Na to stranišče se ne bi vsedli

Foto: Profimedia Kača na stranišču Foto: Profimedia Kača na stranišču Foto: Profimedia Kača na stranišču
Avstralski rangerji so na ženskem stranišču v Nacionalnem parku Charles Darwin po naključju našli štiri metre dolgega pitona.
Oglej si celoten članek

"Trajalo je kar nekaj časa, da smo ga pripravili do tega, da je zapustil kabino,"  je za medije povedal eden od rangerjev. "K sreči smo jih odkrili mi in ne nič hudega sluteči obiskovalci."

Fotografije pitona v stranišču so v sredo objavili na Facebooku. "Bili smo na istem kraju, ko je eden od obiskovalec šel v žensko stranišče in srečal kačo. Morda je bila podobna," je zapisal eden od komentatorjev. "Ni potrebno posebej poudarjati, da se ga je slišalo do Sydneya."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.