Morski pes naenkrat skočil na ladjo, sledilo je tole

Šokantni posnetek morskega psa, ki je skočil na ribiško ladjo.
Oglej si celoten članek

Nanavadni in precej grozljivi posnetek je nastal na ribiški ladji ob obali Long Islanda v New Yorku: "Skočil je na čoln! O moj bog," se sliši s posnetka.

Ogromni morski pes je namreč kar naenkrat skočil na ladjo in se pri tem zapletel v ograjo. Seveda se na vsak način želi osvoboditi, potniki pa so lahko samo opazovali, kako se nesrečna in krvava žival bori za življenje. 

Po prvotnem šoku so na  pomoč priskočili ribiči, ki so orjaku okoli plavuti zvezali vrv in ga z glavo naprej in po vrvi spustili v morje.  

"To je precej lepa riba," je še slišati s posnetka,  ki se konča, ko morska žival končno zaplava na prostost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.