Ganljivo: Trenutek, ko zlorabljenega psa prvič pobožajo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V enem od romunskih pasjih zavetišč so posneli trenutek, ko so psa, ki je bil zlorabljen, prvič pobožali.
Oglej si celoten članek

Podrobnosti o trpljenju, ki ga je preživela psička Priscilla, niso znane, je pa zelo očiten strah, ki ga ima pred ljudmi. V trenutku, ko ga želi ena od delavk v zavetišču pobožati, začne grozljivo tuliti.

Najprej se skrije v kot, nato pa želi pobegniti. A uslužbenka zavetišča nadaljuje z božanjem Priscille in jo pomiri. Kot kaže je to eden prvih nenaslinih človeških dotikov, ki jih je doživela psička.

Na posnetku lahko nato vidimo, kako se na sprehodu igra z drugim psom in kako uživa v vožnji z avtom.

Video posnetek, ki si je na Youtubu v nekaj dneh ogledalo več kot dva milijona ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:44 17. November 2016.

    Prvič. Posnetek je star skoraj 2 leti. Drugič, take svinjarije se dogajajo PRI NAS! Ko nekateri ljudje puščajo npr. čivavo …

  • 15:00 4. Januar 2016.

    Grozljivo res.<br />Česa podobnega še nismo videli.<br />Tako, kot je lansko leto nekdo z sekiro razmesaril dve kobili in so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.