"Živimo kot psi, v rovih in ne vemo, kaj bi..."

Foto: twitter
Foto: twitter
Živijo v rovih, ki so jih izkopali z golimi rokami, nimajo streliva ali zdravil, mnogi med njimi pa sploh ne vedo, kje so.
Oglej si celoten članek

Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek šestih ruskih vojakov, ki trdijo, da so prisiljeni "živeti kot psi." Pravijo, da so neopremljeni, brez informacij in ukazov, zato ne vedo, kaj bi. Živijo v rovih, ki so jih izkopali z golimi rokami, nimajo streliva ali zdravil, mnogi med njimi pa sploh ne vedo, kje so, piše britanski The Telegraph.

The Telegraph navaja, da so britanski obveščevalci že poročali o slabi opremljenosti ruskih vojakov, plačanci pa si morajo sami kupovati opremo. V enem od videoposnetkov, ki so se pojavili na družbenih omrežjih, je mogoče videti vojaka s plastično paintball čelado in otroškimi gumijastimi rokavicami. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 07:55 30. Oktober 2022.

    Sit sem te lažne propagande, ki jo trajba vaš medij, dostopa do ruskih in drugih medijev pa ni!!

  • 10:59 26. Oktober 2022.

    https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/ydlx24/a_couple_russian_soldiers_caught_in_the_act/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

  • 05:52 26. Oktober 2022.

    Lažniv komentar in slike ,kje ste pa vidl Ruse tako razcapane!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.