"Zdrav sem!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Venezuelski predsednik je po pregledu na Kubi prepričan, da je premagal raka.
Oglej si celoten članek

Sedeminpetdesetletni venezuelski predsednik Hugo Chavez se je vrnil z zdravniškega pregleda na Kubi in oznanil, da je štiri mesece po operaciji premagal raka. "Novi Chavez se je vrnil … živeli bomo," je dejal poln optimizma in napovedal še eno zmago.

"Prej bo osel šel skozi šivanko uho, kot pa da bo opozicija dobila volitve," je dejal včeraj ob vrnitvi s Kube in napovedal zmago na volitvah prihodnje leto.

Naj veselje ne bo prezgodnje

Kljub Chavezovemu optimizmu zdravniki opozarjajo, naj veselje ne bo prezgodnje. Ne glede na vrsto raka bi morali miniti vsaj dve leti, preden bo lahko trdil, da je popolnoma zdrav.
Chavez ni delil podrobnosti o svoji bolezni.

Znano je le, da je 20. junija v Havani prestal operacijo v predelu trebuha in nato še štiri cikle kemoterapije. Pred dnevi je eden izmed venezuelskih zdravnikov celo izjavil, da bo živel še največ dve leti.

Chavez pa ima precej drugačne načrte: meni, da mora ostati na oblasti še vsaj kakšnih deset ali dvajset let, da bi lahko uresničil vse reforme.  



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.