Zarin oglas tarča kritik

Foto: EPA
Foto: EPA
Španska blagovna znamka je zaradi enega svojih najnovejših oglasov tarča kritik na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Nedavno je morala Zara iz svoih trgovin v Rusiji odpoklicati majice, skozi katere koža ni dihala, zdaj pa se je znašla na udaru zaradi oglasa, v katerem nastopata dve izrazito vitki manekenki.

V oglasu za promocijo jeans hlač, ki so na voljo predvsem za ženske z večjimi konfekcijskimi številkami, izrazito suhi manekenki pozivata ženske, naj "imajo rade svoje obline".

Oglas je Zara izdala v začetku februarja, preko spletnih omrežij pa povzročila plaz kritik. Med drugim se je odzvala tudi Muireann O'Connel, irska radijska voditeljica.

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.