Zaprosil jo je za roko, nato pa se mu je zatresla roka

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Policija v New Yorku išče nesrečnega moškega, ki se mu je zatresla roka, medtem, ko je zaročil dekle.
Oglej si celoten članek

Na objavljenem videoposnetku je moški, ki je na Times Squareu v New Yorku, zaročil dekle. Pri tem mu je iz tresočih rok skozi odvodne rešetke v kanal na pločniku padel zaročni prstan. Nesrečni moški se je želel dokopati do dragocenega predmeta na enem najbolj množično obiskanih trgov na svetu, a mu to ob opazovanju zaskrbljene partnerice ni uspelo. Več kot 350 tisoč ljudi vsak dan obišče trg v središču Manhattna.

Svet Ko se romantična zaroka zalomi

"Rekla je, da, on pa je bil tako vzhičen, da mu je prstan padel skozi rešetke," je zapisala policija na Twitterju. "Pripadniki posebnih enot so šli takoj v akcijo in našli izgubljeni zaročni prstan. Zdaj pa preko socialnih omrežij nagovarjajo ljudi, naj jima pomagajo najti zaljubljeni par, da jima vrnejo prstan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.