Zaporniki gostili prostitutke

Foto: EPA
Foto: EPA
Med nenapovedano inšpekcijo so v mehiškem zaporu pri zapornikih našli presenetljive goste. Več prostitutk in sto petelinov.
Oglej si celoten članek

Policija je v zaporu v Acapulcu opravila inšpekcijo, ker so se pripravljali na premestitev zapornikov v strožje varovan zapor. Pri pregledu so naleteli na zanimive "goste".

V zaporu je bilo poleg prebivalcev, ki so tam zaradi prestopkov, devetnajst prostitutk, sto petelinov, dva pava in šest moških, ki so živeli v moškem delu zapora. Poleg tega so si zaporniki krajšali čas s sto plazmatelevizorji in marihuano.

Tovrstno odkritje ni prvo. V mehiških zaporih, ki so znani po tem, da so prenatrpani, se namreč dogaja veliko zanimivih dejavnosti. Julija so v nekem zaporu odkrili zapornika, ki je iz svoje razkošno opremljene celice vodil loterijo. V celici pa si je omislil hladilnik, dvd-predvajalnik in celo klimatsko napravo.

V vse več mehiških zaporih jetniki prevzemajo vajeti v svoje roke, ignorirajo oblasti ali pa z njimi sodelujejo. Med glavne težave poleg prenatrpanosti spada tudi visoka stopnja korupcije in pogosti izbruhi nasilja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:11 8. November 2011.

    zakaj pa ne?? Kaj zapornike je treba kaznovati še z ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.