Zapletel se je v kable in strmoglavil

Foto: Youtube Strmoglavljenje helikopterja. Foto: Reuters Strmoglavljenje helikopterja. Foto: Reuters Strmoglavljenje helikopterja. Foto: Reuters Strmoglavljenje helikopterja.
V novozelandskem mestu Auckland se je zgodila nenavadna nesreča. Med postavljanjem božičnega drevesa se je helikopter zapletel v kable in strmoglavil. Pilot jo je na srečo odnesel le z lažjimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Kot lahko vidite v videoposnetku, ki ga je posnela novozelandska nacionalna televizija, je pilot helikopterja počasi pristajal z višine osmih metrov, ko se je propeler zapletel v kable, ki so bili pritrjeni na tleh. Pilot tako ni mogel več obvladati helikopterja in je strmoglavil, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Na srečo je Greg Gribble, ki ima že 20-letne izkušnje s pilotiranjem helikopterja, pri tem utrpel le lažje poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:53 23. November 2011.

    Če pogledate plapolanje zastave , razumete tudi zaradi česa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.