Zanka okoli generala se oži

Foto: Žurnal24 (Foto: 24sata, T. Miletić)
Pobeglega hrvaškega generala Ivana Koradeja, ki je osumljen umora štirih ljudi, je policija ponoči opazila v bližini Novog Golubovca in Velike Veterničke v hrvaškem Zagorju.
Oglej si celoten članek

Gre za območje v bližini slovenske meje, nedaleč stran od Ptuja. Policija je begunca opazila s pomočjo termovizijskih kamer blizu mesta, kjer so našli njegov terenski avtomobil. Na osnovi analize posnetkov lahko z veliko gotovostjo trdijo, da gre za Koradeja.

Policija je popolnoma blokirala območje okoli Velike Veterničke, kjer je tudi generalova hiša. Prečesali so meter za metrom, pa tudi vse tamkajšnje hiše, ki bi jih lahko Korade uporabil za skrivališče, vendar ga niso našli. Zato se je policija preselila proti bližnjemu Ivanovcu, kjer nadaljuje s preiskavo. Policija predvideva, da bo ubežnika našla še danes. V akciji sodeluje okoli 500 policistov, ki preiskujejo tudi vse hiše na območju, saj menijo, da bi lahko Korade, morda tudi z uporabo sile, zatočišče našel pri tamkajšnjih prebivalcih.

Upokojenega generala hrvaške vojske iščejo zaradi utemeljenega suma, da je pred dnevi ubil štiri ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.